Sari la conținut

Dieta banală cu care a slăbit Simona Gheorghe: „Am dat jos 5 kilograme şi mă simt foarte bine”. Alimentele pe care le-a introdus în alimentație

Simona Gheorghe se laudă cu o carieră de invidiat, iar acum și cu un corp pe măsură. Vedeta TV a slăbit 5 kilograme adăugând o serie de alimente în regimul ei și a renunțat la unul pe care îl consuma foarte des.

Simona Gherghe spune că nu și-a interzis vreun aliment și nici nu a făcut foamea, ci, din contră, a introdus în alimentația ei o serie de alimente.

Printre acestea, legume şi fructe de mare precum: sparanghel, broccoli, creveți, varză, mazăre și ciuperci.

Vedeta a mărturisit că a mărturisit că a început să gătească aceaste produse și să le introducă într-un stil de viață sănătos și acest lucru a ajuatat-o să slăbească.

Simona Gherghe: „Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute”

„Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza calită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple, care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul.

Am observat că, dacă îmi gătesc eu, ştiu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, ştiu calitatea uleiului şi ce trebuie să folosesc.

De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să mă aprovizionez de acolo”, povestea Simona Gherghe, în urmă cu ceva timp.

Simona Gherghe: „Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine”

De asemenea, vedeta TV mai spune că a renunțat la alimentele nesănătoase, mâncarea pe care o gătește fiind bazată pe produse bio, de cele mai multe ori vorbind despre legume sau alte preparate bogate în vitamine.

„Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi rezultate.

Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru în bucătarie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!”, a mai spus aceasta, potrivit spynews.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel