Sari la conținut

Dieta bizară a lui Marilyn Monroe. Ce mânca în fiecare dimineață

dieta marilyn monroe
sursa foto: retete si vedete

Din cuprinsul articolului

Pentru mulți, Marilyn Monroe a fost cea mai frumoasă imagine din lume. Era faimoasă pentru înfățișarea sa uimitoare și pentru formele sale care au captivat fanii din întreaga lume.

Așa că poate nu este de mirare că, chiar și după atâția ani de la moartea ei, în 1962, detaliile vieții ei sunt încă cercetate cu atenție.

Un nou videoclip de pe platforma de socializare TikTok a dezvăluit acum ce obișnuia să mănânce zeița marelui ecran pentru a-și păstra atât de bine silueta celebră.

TikToker @mindofmarisa a distribuit clipul care detaliază dieta lui Marilyn pe contul său care are 3,9 milioane de aprecieri.

Ea a spus: „Aceasta era dieta bizară a lui Marilyn Monroe. Marilyn Monroe este considerată una dintre cele mai ușor de recunoscut vedete din lume și, datorită unui interviu acordat în 1952 revistei Pageant, știm ce îi plăcea să mănânce.

„În mod surprinzător, ea era o mare fană a ouălor crude dimineața.

„În interviu, Marilyn spune: «Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar eu nu cred asta».”

Vedeta de cinema a explicat în interviu că, înainte de dușul de dimineață, încălzea o ceașcă de lapte în care spargea două ouă crude înainte de a le bate cu o furculiță. De asemenea, ea ar urma să ia apoi o pilulă de multivitamine.

Marilyn a continuat să povestească publicației că pentru cină s-ar opri la piață pentru a lua o friptură, cotlete de miel sau ficat pe care le-ar „frige” alături de „patru sau cinci morcovi cruzi”.

dieta marylin monroe
sursa foto: retete si vedete

Dieta bizară a lui Marylin Monroe

Totuși, desertul pentru Marilyn a fost mai obișnuit, deoarece era o fană a înghețatei cu ciocolată fierbinte.

Dar, în loc ca oamenii să fie confuzi cu privire la consumul ei zilnic de alimente, în secțiunea de comentarii, oamenii au considerat că acest lucru trebuie să fi contribuit la frumusețea ei renumită.

„Cred că era inteligentă”, a spus unul dintre ei. „Orice ar fi mâncat, arăta uimitor – piele curată și ochi strălucitori”, a spus altul.

Un alt fan a adăugat: „Străbunica mea mânca un ou crud în fiecare dimineață și nu s-a îmbolnăvit niciodată până când a murit de bătrânețe la 90 de ani.”

Marilyn a jucat în mai multe filme precum Some Like It Hot, Gentlemen Prefer Blondes și The Seven Year Itch și a fost parte integrantă a revoluției sexuale din anii 1950 și începutul anilor 1960.

Numele de naștere al lui Marilyn a fost Norma Jeane Mortenson și s-a căsătorit de trei ori înainte de a muri subit – cu Arthur Miller, Jo DiMaggio și James Doherty.

A murit la doar 36 de ani, cauza decesului fiind o intoxicație acută cu barbiturice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel