joi, mai 26, 2022

Dacă te-ai săturat să tot încerci diete care nu au dat niciun rezulta, dieta călugărilor japonezi reprezintă cea mai bună formă de detoxifiere a organismului. În cele zece zile de dietă se consumă un singur aliment.

Dieta călugărilor japonezi: Mănâncă oricât doreşti și slăbești 10 kilograme

Această dietă se poate ține o dată la şase luni. Pentru o perioadă de zece zile, iar rezultatele se vor vedea garantat. Se poate slăbi până la 10 kilograme.

Poţi mânca orez ori de câte ori îţi este foame. În ce cantităţi vrei. Ceea ce este foarte important e să mănânci încet şi să mesteci fiecare gură de orez de 20 de ori înainte de a înghiţi.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Pentru a evita situaţia în care te plictiseşti de acelaşi aliment, zi de zi, poţi să adaugi şi salate de legume proaspete, preparate cu ulei de măsline şi cu suc de lămâie.

Sucul de lămâie cu apă este recomandat ca și supliment

Sucul de lămâie cu apă este recomandat ca și supliment, precum şi ceaiul neîndulcit-mai ales cel verde. De altfel, nu uita să bei minimum 2 litri de apă pe zi.

Zahărul, fructele şi toate celelalte băuturi sau alte alimente sunt excluse, şi, dacă nu trişezi în aceste zece zile, după această perioadă s-ar putea să fii mai uşoară cu 10 kg.


Ingrediente de folosit în dieta călugărilor japonezi:

  • 1 lingură de unt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 4 căţei de usturoi,feliaţi
  • 3-4 castraveţi muraţi
  • 1 cană de orez nefiert
  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare:

Te-ar mai interesa: Ce sunt adaptogenii și cum vă pot ajuta să vă îmbu...

Într-o tigaie combină untul şi uleiul de măsline, la foc mediu, şi, după ce untul s-a topit,adaugă usturoiul. Lasă-l să se prăjească aproximativ un minut. Apoi, adaugă orezul şi 3 căni de apă şi lasă să fiarbă până când orezul devine uşor lipicios.

Amestecă cu grijă,de câte ori este nevoie,cu o lingură de lemn,pentru a împiedica lipirea orezului de fundul vasului de gătit.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

După ce s-a gătit, îl scoţi într-un bol şi îl amesteci cu pătrunjel. Poţi adăuga castraveţii muraţi fie în orez, fie îi pui într-un vas separat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private