marți, iunie 6, 2023

Dieta care a ajutat-o pe Ioana Ginghină să slăbească!

După ce a divorțat, Ioana Ginghină a început să aibă mai multă grijă de ea. Face sport de 3-4 ori pe săptămână şi mănâncă sănătos. Astfel, celebra actriță, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la 53 de kilograme. Uite la ce alimente a renunțat.

“Acum port haine mărimea S sau chiar XS. Nu vreau să mai slăbesc, doar să mă menţin. Fac sport de 3-4 ori pe săptămână şi mănânc sănătos”, spune actriţa pentru click.ro.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

Actrița a renunțat la carne,  pâine şi dulciuri.

“Nu sunt obsedată, sunt conştientă că zahăr e în absolut orice, inclusiv în iaurt. Am obosit să citesc chiar toate etichetele produselor pe care le cumpăr. Dar nu mai mănânc dulciuri, nici măcar raw vegane, decât extrem de rar…. E chestie de voinţă, însă nici nu mai simt nevoia, căci gusturile se educă. Acum, după un an şi trei luni de când am renunţat la zahăr, nu mai suport preparatele foarte dulci”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghinăa renunțat la carne

De aproape doi ani, Ioana Ginghină își ia proteinele din leguminoase, ciuperci, lactate şi prafuri proteice pe care le adaugă în smoothie-uri.

Te-ar mai interesa: Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care...

„Eu iubesc piaţa şi promovez foarte mult fructele şi legumele de sezon. Mănânc acum conopidă, vinete, gogoşari, struguri, mere, prune, pere şi gutui. În anii trecuţi făceam dulceţuri şi zacuscă, dar anul acesta, pentru că am renunţat la pâine şi la dulciuri, nu mai are rost”, a mai spus aceasta.

Ioana Ginghină nu sare peste micul dejun

„Dacă azi am mâncat un ou fiert cu brânză, de exemplu, a doua zi mănânc cereale integrale şi seminţe cu lapte vegetal, iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu prânzul şi cina fac la fel, alternez între salată cu de toate (năut, tofu, ananas, brânză şi tot felul de legume), supe creme, rar un peşte la grătar. Gustările constau în fructe, morcovi sau apio cu brânză pufoasă, migdale sau caju, un baton proteic când îmi e poftă de ceva dulce. Cina nu e mai târziu de ora 19.00, iar la 21.00-22.00 sunt în pat, căci la 5.45 mă trezesc”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Te-ar mai interesa: Studiu: Atacurile de cord GRAVE au mai mare probab...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private