Sari la conținut

Dieta care te fereste de boli

Dieta dezechilibrată nu poate fi înlocuită în totalitate de la început, ci fiecare obicei trebuie înlăturat separat, pas cu pas
Dieta dezechilibrată nu poate fi înlocuită în totalitate de la început, ci fiecare obicei trebuie înlăturat separat, pas cu pas

In timpul sezonului rece imunitatea organismului scade si de aceea este important sa stim ce anume trebuie sa mancam pentru a ne feri de boli.

Asa ca, pentru ca multi medici sustin ca este mai bine sa ne protejam prin intermediul alimentatiei in loc sa folosim medicamente, va oferim o dieta plina de substante pe care le consumam in timpul zilelor de iarna si care ne vor feri de rele.

La micul dejun este indicat sa consumati din belsug cereale, alune, stafide, morcovi, telina, oua sau carne de pui fiarta sau la cuptor. Aceste alimente pot fi combinate in orice fel doriti si va vor aduce aportul de carbohidrati necesari pe parcursul intregii zile.

Inainte de micul dejun insa este indicat sa consumati fructe bogate in vitamina C, cum ar fi citricele de orice fel. Este important insa sa consumati fructele inainte de masa, pentru a va declansa metabolismul.

La pranz, care trebuie sa fie la maxim 5 ore de micul dejun, mancati alimente gatite. Stati departe de fast food! Bucataria romaneasca pune la dispozitie o serie de supe si ciorbe, acrite cu bors, care va vor da puterea necesara.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: