duminică, iunie 4, 2023

A rămâne hidratat este modalitatea ideală de a-ți menține greutatea corporală sub control. Se pare că încălzirea apei înainte de a o consuma vă poate îmbunătăți și metabolismul! Ai citit bine. Câteva pahare cu apă caldă te ajută să pierzi în greutate.

Deci, cum anume face apa caldă trucul magic de a scăpa de kilograme și cât de mult ar trebui să consumi? Nutriționista Manisha Chopra a devzăluit.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Ai nevoie de 6 până la 8 pahare de apă caldă pentru a te ajuta să slăbești

Apa caldă stimulează metabolismul corpului. Prin urmare, să bei apă caldă chiar dimineața este sfatul multor medici..

„Când bem apă caldă, corpul nostru își schimbă temperatura și activează metabolismul. Acest lucru ajută la pierderea în greutate. De asemenea, apa caldă descompune grăsimea corporală în molecule, făcându-i ușor arderea sistemului digestiv. În plus, consumul de apă caldă înainte de masă ajută la gestionarea aportului caloric, deoarece ne umple stomacul”, a sugerat doamna Chopra.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Doamna Chopra vă recomandă să beți cel puțin șase până la opt pahare de apă caldă pe zi. Este cantitatea de care aveți nevoie pentru a menține corpul, părul și pielea hidratate.

„Dacă doriți să sporiți impactul apei calde, adăugați puțină lămâie și miere. Acest lucru vă poate accelera rata metabolică, ducând la pierderea rapidă în greutate”, sugerează ea.

Nu doar că ajurtă la pierderea în greutate, apa caldă are alte 4 beneficii solide pentru sănătate:

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

  1. Consumul de apă caldă poate ajuta la ameliorarea constipației

Apa caldă ajută la ameliorarea și prevenirea constipației. Apa caldă ajută la înmuierea scaunului și facilitează trecerea scaunului. Acum, știm cu toții că un intestin sănătos și o mișcare intestinală îmbunătățită înseamnă eliminarea completă a toxinelor din corpul nostru!

  1. Poate ajuta la vindecarea congestiei gâtului

Consumul de apă caldă reduce mucoasa care se formează în timpul tusei și răcelii. De asemenea, ajută la vindecarea nasului care curge, a durerii în gât și a congestiei toracice. Puteți adăuga puțină miere pentru a spori efectul liniștitor.

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

  1. Apa caldă ajută organismul să scape de toxine

Dacă vă place să mâncați junk food, trebuie să aveți la îndemână apă caldă. Când apa fierbinte intră în sistem, oferă o curățare automată din interior. Acest proces ne ajută să scăpăm de toxinele din organism.

  1. Consumul de apă fierbinte menține pielea curată

Consumul de apă fierbinte ne face să transpirăm, ceea ce curăță porii pielii și previne acneea și alte probleme legate de piele.

Important de reținut

„Apa caldă dă cele mai bune rezultate atunci când este consumată la începutul zilei pe stomacul gol. Consumul de apă caldă după fiecare masă emulsionează grăsimile, ceea ce ajută și digestia. Așadar, începeți-vă ziua și încheiați-vă mesele cu o cană de apă fierbinte pentru a rămâne în formă pentru totdeauna”, a spus doamna Chopra, potrivit Health Shots.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Acum, nimic nu poate fi atât de simplu ca acesta când vine vorba de pierderea în greutate. Așadar, încălziți apa înainte să o beți!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private