Categories: Ştiri sănătate

Dieta cu care se menține într-o formă de invidiat Victor Pițurcă la 66 de ani. Nu mănâncă niciodată acest aliment!

Deși are 66 de ani, Victor Pițurcă se menține într-o formă fizică de invidiat, ridurile ținându-se departe de el.

Aceasta a devzăluit dieta și alimentele care fac parte din regimul său de viață. Sursa de provenientă a cărnii, laptelui și a ouălelor sunt din propria fermă, iar ceea ce nu consumă niciodată, este carnea procesată.

”Mănânc normal, nimic secret, așa, în mod deosebit… Mănânc normal, ca un om normal, câte puțin. Dar mereu mâncare de calitate, adică din asta mai țărănească, așa cum sunt eu.

Eu nu mănânc decât de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară, nu cumpăr din magazine nimic. Și m-am lăsat de fumat de foarte mulți ani”, a declarat Victor Pițurcă, citat de Sportbull.

Desigur, pentru menținerea în formă Victor Pițurcă face și mult sport: ”Asta am făcut toată viața, așa voi continua până nu voi mai fi… Fără sport… Așa ar trebui să facă orice persoană, orice om, cât îi permite timpul. Iar cei care au timpul limitat ar trebui acolo unde sunt, într-o cămăruță, să deschidă geamul și să încerce să facă acolo ce poate, alergare pe loc, gimnastică, ce se poate…. Să urce pe scări, tot timpul să găsească ceva și să facă sport”.

Un alt aspect care poate surprinde la Victor Pițurcă este absența unui număr mare de fire de păr alb, iar fostul selecționer a transmis că este doar un lucru genetic.

”Mama mea abia dacă a albit puțin, să știi. Și eu am moștenit-o. Doamne ferește, cum să mă vopsesc?”, a transmis Victor Pițurcă.

Recent Posts

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

46 de minute ago

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

10 ore ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

11 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

11 ore ago

Citeste si: