joi, mai 26, 2022

Deși are 66 de ani, Victor Pițurcă se menține într-o formă fizică de invidiat, ridurile ținându-se departe de el.

Aceasta a devzăluit dieta și alimentele care fac parte din regimul său de viață. Sursa de provenientă a cărnii, laptelui și a ouălelor sunt din propria fermă, iar ceea ce nu consumă niciodată, este carnea procesată.

”Mănânc normal, nimic secret, așa, în mod deosebit… Mănânc normal, ca un om normal, câte puțin. Dar mereu mâncare de calitate, adică din asta mai țărănească, așa cum sunt eu.

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

Eu nu mănânc decât de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară, nu cumpăr din magazine nimic. Și m-am lăsat de fumat de foarte mulți ani”, a declarat Victor Pițurcă, citat de Sportbull.

Desigur, pentru menținerea în formă Victor Pițurcă face și mult sport: ”Asta am făcut toată viața, așa voi continua până nu voi mai fi… Fără sport… Așa ar trebui să facă orice persoană, orice om, cât îi permite timpul. Iar cei care au timpul limitat ar trebui acolo unde sunt, într-o cămăruță, să deschidă geamul și să încerce să facă acolo ce poate, alergare pe loc, gimnastică, ce se poate…. Să urce pe scări, tot timpul să găsească ceva și să facă sport”.

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

Un alt aspect care poate surprinde la Victor Pițurcă este absența unui număr mare de fire de păr alb, iar fostul selecționer a transmis că este doar un lucru genetic.

”Mama mea abia dacă a albit puțin, să știi. Și eu am moștenit-o. Doamne ferește, cum să mă vopsesc?”, a transmis Victor Pițurcă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private