vineri, aprilie 16, 2021

Iaurtul este bogat în calciu, proteine, săruri minerale precum fosfor, potasiu, zinc, iod și magneziu, vitaminele A și B, niacină, acid pantoneic și acid folic. În plus, are capacitatea de a tăia din caloriile

pe care le aduc mâncărurile grase pe care le consumați. Programul utilizează iaurtul ca aliment natural principal de-a lungul unei zile, alături de alte produse sănătoase pentru organism, cum ar fi fructele, legumele sau peștele. Urmând cu strictețe această dietă, de două ori pe lună, veți observa nu numai că ați scăzut cu cel puțin un număr la haine, dar veți sesiza și o scădere a nivelului colesterolului. În plus, veți scăpa de balonare, de constipație sau de diaree, iar corpul se va detoxifica prin ușurarea digestiei.

Reguli: în fiecare zi la micul dejun trebuie să consumați un pahar

cu apă minerală, la temperatura camerei, o cafea sau un ceai fără zahăr, un iaurt (200 de grame) și o pară. La gustarea de dimineață veți consuma un ceai, iar la cea de după-amiază un fruct la alegere.

Ziua 1 Prînz: o salată mare de roșii cu două lingurițe cu ulei de măsline și un iaurt grecesc (200 de grame).

Cină: două ouă fierte cu un bol de spanac fiert

Ziua 2 Prânz: 50 de grame de orez integral fiert, o conservă de ton în suc propriu, o roșie, o jumătate de castravete cu o linguriță cu ulei de măsline și 100 de grame de iaurt.

Cină: salată de fructe cu două linguri cu sirop de

arțar, o lingură cu semințe de in și un iaurt (200 de grame).

Ziua 3 Prânz: 50 de grame de orez gătit cu o lingură cu ulei de măsline și 100 de grame de cașcaval, plus o salată dintr-un castravete, 100 de grame de iaurt și busuioc.

Cină: 200 de grame de pește merluciu fiert și 150 de grame de cartofi copți, peste care puneți 100 de grame de iaurt și condimente.

Ziua 4 Prânz: 50 de grame de paste gătite cu roșii proaspete, busuioc și 150 de grame de iaurt.

Cina: 150 de grame de macrou la grătar cu salată verde, peste care puneți două linguri cu ulei de măsline și o felie de pâine integrală.

Ziua 5 Prânz: 60 de grame de spaghete preparate cu o lingură cu unt, plus un bol cu mâncare de fasole verde preparată cu două linguri cu ulei de măsline.

Cina: 120 de grame de brânză proaspătă de vaci, un cartof copt peste care puneți sos făcut din 150 de grame de iaurt, o linguriță cu ulei de măsline, oregano, sare și piper.

Deoarece această dietă este una restrictivă, e de preferat să nu o țineți mai mult de trei-cinci zile și să nu o repetați mai mult de două ori într-o lună.

Ultimele stiri

Parteneri