duminică, ianuarie 23, 2022

Vin sărbătorile, ți-ai luat o rochie minunată doar că mai trebuie să dai jos 3 sau 5 kilograme pentru a arăta fabulos în noaptea dintre ani? Nimic mai simplu! Încă ai timp să slăbești. Cu supă.

Supa este o mâncare hrănitoare, gustoasă și ușoară. Are foarte puține calorii, oferă vitamine, minerale, fibre, elemente nutritive necesare pentru buna funcționare a organismului. Multe regimuri au în componență supa. Mai mult, specialiștii susțin că supa este un foarte bun detoxifiant al organismului fiindcă stimulează diureza.

Te-ar mai interesa: Stai bine cu inima? Află în 30 de secunde cu acest...

Supa de legume, excelentă dacă vrei să slăbești

Nu o să vorbim despre regimul cu supă de varză fiindcă acesta este cunoscut de marea majoritate a celor care se luptă cu kilogramele în plus. Însă, ideal este să mănânci pentru 7-10 zile supă la fiecare masă. Atenție! Inclusiv la micul dejun. Cantitatea o poți stabili tu. Mai exact, poți mânca supă de legume, supă de varză, de fasole verde, de salată sau de conopidă, supă să fie. Specialiștii susțin că în primele 5 zile de regim poți mânca și legume și fructe, dar să alegi fructele care au puține calorii. Nu ai voie să bei alcool și nici sucuri din comerț. În a șasea zi ai voie să consumi și 250 g de carne de vită, de pui sau de pește. De asemenea, poți mânca dimineața și puțină brânză dar slabă. Din a șaptea zi poți adăuga în meniul tău și orice fel de vegetale, în ce cantitate dorești. Începând cu a opta zi ai voie și o porție de orez integral dar și legume proaspete. De asemenea, ai grija să bei cafea în toată aceasta perioadă fără zahar sau îndulcitor. Atenție! Dacă vrei ca această dietă să aibă efectul dorit ai grijă să nu adaugi în supă ouă, smântână sau cartofi dulci.

Te-ar mai interesa: Mirosul, un indiciu important în depistarea bolilo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private