sâmbătă, iulie 31, 2021

Una dintre cele mai raspandite diete in randul vedetelor de renume mondial este dieta cu supa. Se pare ca asa slabesc vedetele si ca dieta cu supa este o metoda inedita de mentinere in forma si totodata

de a include in organism nutrientii necesari sub o forma usor de asimilat in corp.
Dieta cu supa este preferata unora dintre cele mai cunoscute vedete din lume, precum Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow si Gary Barlow
DIETA CU SUPA. CUM FUNCTIONEAZA
Supele, de orice fel ar fi ele, sunt minunate pentru diete si pentru slabit si pentru mentinerea in form. Ele asigura, datorita fierberii multor ingrediente naturale, intrarea in organism a unui cocktail de nutrienti care ajuta arderile si imbunatatesc rata metabolismului.
Mai mult decat atat, dieta cu supa este indicata pentru curatare a ficatului

avand i vedere ca un ficat sanatos va ajuta mereu sa se ajunga la un metabolism puternic si implicit la slabire. Pe langa acest lucru, supele calde consumate in sezonul rece asigura starea de satietate pentru mai mult timp si totodata gustul lor poate fi imbunatatit si controlat.
DIETA CU SUPA. ASA SLABESC VEDETELE
Supa se prepara din sase cepe mari, doi ardei verzi, 5-6 rosii proaspete, o legatura de telina, o varza mare, sare si piper, dupa gust.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri