sâmbătă, decembrie 4, 2021

Această dietă are beneficii uimitoare asupra sănătății. Nu doar că te ajută să piezi kilograme dar îți va detoxifia organismul și îți va da o stare de bine generală.

Ca să aibă efect dieta se va respecta 7 zile. Nu mai mult, deoarece din lipsa de proteine te poți simți slăbită și epuizată dacă vei exagera cu dieta. Vestea bună este că slăbești și 3 kilograme într-o săptămână. Ideal este ca la după ce ai terminat dieta să nu începi cu vechile obiceiuri alimentare. Există riscul să iei imediat kilogramele pierdute.

Te-ar mai interesa: Vitamina mai puțin cunoscută cu rol esențial pentr...

Această dietă a fost concepută de jurnalistul medical Michael Mosley şi de jurnalistul Mimi Spencer şi îi lasă pe cei care o urmează să mănânce orice vor şi cât vor timp de cinci zile, dar să nu depăşească mai mult de 600 calorii pe zi în următoarele două.

Pentru un efect și mai bun al dietei, da, ai voie să mănânci orice, însă de preferat este să consumi fructe și legume din abundență. Să renunți la alcool, ceai îndulcit și la sucurile carbogazoase. Fructele pot fi consumat crude, sub formă de fresh sau compot.Legume. La fel ca fructele nu ai limită la consumul de legume. Le poți mânca crude, fierte, gătite la abur sau la cuptor. Mai poți consuma cereale integrale, așa cum sunt pastele, pâinea, orezul brun. Dar și nuci, alune, caju și semințe. Zilnic pune într-un bol și bucură-te de ele.

Te-ar mai interesa: Alimente bune pentru circulație. Ajută la prevenir...

Michael Mosley susţinea la momentul lansării acestei diete la care a colaborat cu o serie de dieteticieni că succesul acestei regimului său se bazează pe faptul că este foarte atractivă din punct de vedere psihologic. Majoritatea oamenilor pot să postească cu ușurință pentru câteva zilei. Unul din marile avantaje ale dietei este faptul că permite o slăbire lentă. Dacă vrei să afli mai multe amănunte despre cum se respectă această dietă, cartea autorilor se numește The Fast Diet” (Dieta pe bază de post) și a apărut acum 7 ani. Însă, în continuare o mulțime de vedete internaționale îndrăgesc acest regim alimentar.

Te-ar mai interesa: Ceaiuri pentru somn liniștit. Au efect sedativ, de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri