Sari la conținut

Dietă Dragoș Pătraru. Cum a slăbit 30 de kilograme

Prezentatorul TV Dragoș Pătraru s-a ambiționat și a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit 30 de kilograme. Iată cum a reușit!

Dragoș Pătraru a reușit să ajungă de la 122 de kilograme, cât cântărea în trecut, la mai puțin de 80 de kilograme. Realizatorul TV a dezvăluit care sunt alimentele la care a renunțat și ce scimbări a mai făcut în acest sens.

”Eu când îmi pun ceva în cap, mă duc orice ar fi. La început, încercările au fost proaste, eu am trecut prin toate lucrurile.

Știu că orice dietă funcționează, până nu mai funcționează și apoi am înțeles, că am vrut să știu mai mult. După ce am înțeles toate procesele, a fost mult mai ușor să înțeleg și să reușesc să-i fac și pe alții să înțeleagă și am început să slăbesc.

Primele 10 kg le elimini foarte repede, trebuie să-ți pui doar o ordine în viață. Eu mi-am schimbat toată viziunea despre diete și viață când am stat de vorbă cu un doctor mai bătrân care mi-a spus că amândoi o să murim la aceeași vârstă, diferența o face confortul din ultimii 25 de ani.

Atunci când ești tânăr, ești nemuritor și corpul duce oricât și orice. Eu fac sport în fiecare zi, mănânc controlat, știu ce mănânc și cum îmi dozez sportul”, a mărturisit Dragoș Pătraru în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, potrivit Spectacola.

A renunțat la carne

Majoritatea membrilor din familia lui Dragoș Pătraru au renunțat la carne de trei ani de zile.

”La carne am renunțat de trei ani, dar nici nevasta mea și nici fiica nu mai consumă. Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că nu pot să mă simt atât de bine.

Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele. Carnea pe termen lung este toxică pentru organism”, a spus realizatorul TV.

Cele mai nocive alimente

”Zahărul, în orice formă. Tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul. Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu.

Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mănâncă portocala întreagă. Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului și odată ajunsă în fresh nu mai are nicio barieră, mănânci două tone de zahăr. Laptele dulce este la fel, cea mai mare nenorocire. După ce le scoți pe astea, slăbești 30 de kilograme”, spune Dragoș Pătraru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel