Categories: Stil de viaţă

Dieta faimoasă a unui medic japonez. Pierzi 4 kilograme într-o săptămână

Dieta faimoasă a unui medic japonez. Există mulți oameni care preferă să consume fructe la micul dejun, iar dintre aceștia, majoritatea preferă bananele.

Este o alegere câștigătoare din toate punctele de vedere. Potrivit unor studii efectuate de oamenii de știință japonezi, consumul de banane la micul dejun nu este doar sănătos, ci și te ajută să scapi de excesul de greutate.

Medicul japonez Hitoshi Watanabe a împărtășit publicului propria experiență de pierdere în greutate. Povestea începe cu faptul că Watanabe însuși a încercat să slăbească mult timp, dar fără succes.

Sfatul unui medic japonez. Pierzi 4 kilograme într-o săptămână

De-a lungul timpului, a încercat tot felul de diete, dar, într-un final, s-a bazat doar pe cunoștințele științifice. Împreună cu soția sa Sulika, care a lucrat ca farmacist, a dezvoltat o metodă de slăbire. Au ajuns la concluzia simplă că o banană proaspătă și un pahar cu apă la micul dejun, ajută la scăderea în greutate.

Potrivit lui Hitoshi Watanabe, combinarea bananelor cu apa la temperatura camerei duce la o creștere a metabolismului, astfel încât o persoană care urmează această dietă poate mânca orice vrea la prânz și la cină, dar ea va pierde totuși kilogramele în plus.

Totuși există restricția de a nu mai mânca absolut nimic după ora 20:00 și de a sta departe de alte băuturi decât apa.

Bananele sunt fructe încărcate cu enzime digestive care alimentează sistemul, iar consumul de banane dimineața poate reîncărca metabolismul și te poate satura într-o anumită măsură, împiedicându-te astfel să mănânci în exces.

De asemenea, sunt o sursă bună de potasiu și fibre care reglează grăsimea corporală, luptă împotriva toxinelor și energizată organismul.

Dieta cu banane. Ce ai de făcut

În dieta japoneză cu banane, banana este principalul și adesea singurul produs care poate fi consumat la micul dejun.

  • Este indicat să consumați o singură banană mai mare, la micul dejun sau două mai mici.

Bananele trebuie să fie neapărat proaspete – nu decongelate și nici gătite în niciun fel. Bananele necoapte conțin mult amidon stabil, din cauza căruia oamenii se simt plini. Ca urmare, procesul de ardere a grăsimilor este mai intens dacă consumați banane mai verzi. În toate celelalte mese vă puteți bucura de meniul zilnic obișnuit, totuși este recomandat să urmați câteva reguli simple care vă vor ajuta să slăbiți mai mult.

  • La prânz mâncați destul de normal – cel mai bine, bineînțeles, nimic copios.
  • După-amiaza vă puteți permite o gustare, dacă este necesar, în jurul orei 15 sub formă de fructe sau un iaurt natural (dacă este tolerat).
  • Seara poți mânca din nou normal – dar nu după ora 20!!! Pentru prânz și cină, deserturile sunt excluse din meniu.Beți multă apă și evitați alte lichide.

Apa să fie călduță și este bine să o beți în înghițituri mici. Apa călduță îmbunătățește digestia și reduce senzația de foame. După masă și între mese, se recomandă să se bea numai apă. Poate fi excepție un ceai sau o cafea în intervalele dintre mese.

Totuși, excluderea cofeinei din alimentație contribuie la normalizarea nivelului de glucoză din sânge și la scăderea apetitului.

Dieta japoneză cu banane accelerează metabolismul și reduce probabilitatea de a mânca în exces în timpul zilei.Și nu putem zice că este așa drastică. Sănătatea este un lucru valoros, de aceea este important să avem grijă de ea.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

31 de minute ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

o oră ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

2 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

3 ore ago

Citeste si: