sâmbătă, martie 6, 2021

Secretul acestei cure de slăbire e că alimentele pe care le conumi au puține calorii și ajută la eliminarea toxinelor din corp. Medicii recomandă însă să iei vitaminele B și C cât timp ții dieta.

Ziua 1- FRUCTE. În această zi poți să mănânci doar fructe, în afară de banane. Fructele cu cele mai puține calorii sunt pepenii roșii și cei galbeni.

Ziua 2-LEGUME. Mănâncă multe legume atât crude cât și gătite. Stai însă departe de fasole și mazăre dar poți mânca un cartof fiert.

Ziua 3- FRUCTE ȘI LEGUME. Poți să mănânci aceleași lucruri ca în primele două zile, în afară de cartoful fiert.

Ziua 4- BANANE ȘI IAURT. Poți mânca pănă la 8 banane și poți bea pănă la 8 pahare de iaurt cu puține grăsimi. Chiar dacă bananele conțin multe calorii și carbohidrați, organismul tău are nevoie de calciu, carbohidrați și proteine pentru a preveni pofta de dulciuri.

Ziua 5- ROȘII Poți să mănânci carne de pui sau de curcan și șase roșii. Bea câte un pahar de apă pentru fiecare roșie pe care ai mâncat-o pentru a elimina acidul uric.

Ziua 6- LEGUME ȘI CARNE. În această zi poți să mănânci câte legume vrei (în afară de cartofi) și carne de curcan sau de pui.

Ziua 7- SUPA MIRACULOASĂ. Pentru supă ai nevoie de 2-3 cepe mari, o varză, un ardei gras, 5-6 tulpini de țelină, o conservă de roșii fierte decojite.

Punele-le la fiert și apoi adaugă condimente după gust.

 

 

Ultimele stiri

Parteneri