sâmbătă, iunie 19, 2021

Una dintre dietele preferate ale vedetelor este dieta Spark. Este o dietă cu rezultate foarte bune, specialiștii spun că poți pierde până la 10 kilograme în 28 de zile. Dar, nu este o regulă generală,

deoarece slăbirea are loc în funcție de organismul fiecărui individ.

Specialiștii susțin că această dietă nu ar avea efecte nocive asupra organismului și că nu te face să te înfometezi. Practic, la baza acestei stau 3 principii fundamentale: alimentație sănătoasă, exerciții fizice și motivație permanentă.

Dieta Spark este alcătuită din 4 etape. Trebuie respectat regimul alimentar, care include un consum caloric de 1500 de calorii zilnic. Noul stil de viață trebuie să includă și efectuarea unor exerciții fizice.

Persoana în cauză va consuma într-o zi doar 1500 de calorii care vor include:

45-65 % carbohidrați, 20-35 % grăsimi și 16-35 % proteine. Mesele sunt alcătuite din mic dejun, prânz, cina și 2 gustări. De asemenea, pot fi consumate zilnic câte 38 de grame de fibre, care sunt benefice pentru sistemul digestiv, ele facilitează digestia și taie pofta de mâncare.

4 etape esențiale care alcătuiesc dieta

Prima etapă este numită Fast Breack. Aceasta este importantă fiindcă contribuie la adaptarea  organismului la modificările alimentare. Doamna sau domnișoara care va ține această dietă se va învăța să își controleze alimentația. Totodată, va învăța cum să includă în programul

zilnic sportul. Acesta trebuie să fie efectuat cu regularitate și să nu fie doar ocazional.

A doua etapă – Healtht Diet Habits este o etapă care deja aduce schimbări. Se va bea o cantitate mare de apă.

A treia etapă – Lifestyle Change este de fapt acceptarea noului stil de viață și beneficiile lui.

Ultima etapă – Spreak the Spark este etapa în care se văd deja rezultatele, pierderea kilogramelor, apare determinarea, crește motivația celui în cauză.

Regimul alimentar urmat în timpul acestei diete este unul sănătos și echilibrat, nu presupune înfometare, iar exercițiile

fizice sunt foarte importante. Poți alege orice fel de exerciții fizice nu trebuie să mergeți sală, poți alege orice tip de activitate fizică. De exemplu, mersul cu bicicletă, tenisul, înotul, fotbalul sunt indicate, la fel cum și exercițiile fizice realizate acasă sunt bune.

Ultimele stiri

Parteneri