joi, august 18, 2022

Dietă Iulia Albu. Vedeta a explicat cum reușește să își mențină siluetă și spune că mănâncă zahăr o dată pe săptămână.

„Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr.

Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi.

Te-ar mai interesa: Atenție la fibromul uterin! Poate da complicații g...

Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe, pentru că muncesc foarte mult”, a dezvăluit Iulia Albu pentru impact.ro.

„Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele.

Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport.

Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă”, mai spunea Iulia Albu acum ceva timp.


Iulia Albu, mesaj după scandalul cu Alex Velea

Iulia Albu a scris câteva rânduri pentru fiica ei, după scandalul cu Alex Velea.

„Într-o zi de luni, mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, draga mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoiești de tine.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

Și va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTA.

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu zdreanța fashionistă (…). Ai strâmbat o oglinda.

Vezi ca noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist” pentru că mama ta a spus ca el poartă un lanț de manelist și i-a dat o nota de 3 și apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem.

Te-ar mai interesa: 7 zodii vor da lovitura în curând! Ce îi așteaptă ...

Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată.

Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău!

Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTĂ. Și mama ta, Mikaela, SPUNE:

Te-ar mai interesa: Fructe cu ”puteri miraculoase” asupra organismului...

„Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele”

Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii. Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private