Sari la conținut

Dietă Luminița Anghel. Cum a topit 10 kilograme: Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood

Surrsă FOTO: Facebook

Dietă Luminița Anghel. Artista a reușit să topească 10 kilograme și spune că a apelat la o metodă cu ajutorul căreia slăbesc vedetele de la Hollywood.

„Fac sport outdoor, sport stradal, se cheamă mers sportiv, un fel de maraton, dar mai simplu, pentru necunoscători. Mers rapid cu alergare pe întoarcerile pe străzi – 10 km pe zi. Am niște fete care m-au atras în această nebunie, suntem o gașcă de gagici care facem acest sport. Ele împlinesc 2 ani în octombrie, eu fac un an și 6 luni acum.

Țin celebrul fasting, adică mâncat după 18 ore micul dejun, 4 ore distanță între micul dejun și prânz minim și ultima masă la 5 după amiază. Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood pentru rolurile lor, a fost probată, este de succes și recunosc că și pe mine a funcționat fantastic’, a declarat, pentru Unica.ro, Luminița Anghel.

„Am slăbit 10 kg din momentul în care am început. Anul trecut în luna mai aveam 63 kg, iar acum am 53 kg. Este stilul meu de viață să fac mișcare”, a mai spus ea.

Surrsă FOTO: Facebook

” Am tras foarte tare, am ajuns și la un control”

Vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în urmă cu trei ani, când a ajuns la medic.

“Am avut o tromboză pe piciorul drept, în 2019, și doctorul mi-a recomandat minim 4 km pe zi. Am început prin bandă, pentru că am bandă de alergat acasă, și îngerașul păzitor mi le-a trimis pe aceste fete care m-au atras în acest sport stradal. La început, am avut foarte multe probleme, pentru că până mi-am găsit încălțămintea potrivită a fost foarte complicat. Am avut vreo 8 sau 9 perechi de încălțări. Într-un final, am găsit-o pe cea potrivită printr-o recomandare a unui atlet de performanță, pentru că nu reușeam. Eram plină tot timpul de bășici, de vânătăi, de bătături, de răni la picioare. Am tras foarte tare, am ajuns și la un control, un RMN pe gamba dreaptă pentru că aveam dureri foarte mari”, a povestit Luminița Anghel.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel