marți, august 11, 2020

Dieta minune cu care a slăbit Minodora. Cântăreața Minodora a slăbit, dar nu fără sacrificii. Cu un regim strict, ea a reușit într-un final să învingă. Iar acum are cu 38 de kilograme în minus.

Minodora, cântăreață și textieră de muzică pop, a mărturisit că  povara kilogramelor în plus se datorează mâncării. Pentru a rezolva această problemă, s-a lăsat și pe mâna medicilor, care au operat-o în urmă cu trei ani. Rezultatele au fost însă provizorii, pentru că, deși a reușit să scape de 20 de kilograme în plus, ea s-a îngrășat din nou opt. Într-o postare pe contul său de socializare, cântăreața a spus cum a reușit să slăbească.

Citește și:

”Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă”, a scris vedeta pe Facebook.

Regim strict: „Nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert!”

Citește și:

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a mai notat Minodora, pe Facebook.

Parteneri