Dieta minune cu care un bărbat a scăpat de acnee în trei zile

Chris Gibson a scapat de acnee cu o dieta minune
Dieta minune cu care un bărbat a scăpat de acnee în trei zile

Chris Gibson a început să dezvolte acne de la vârsta de 11 ani. A suferit din cauza acestei probleme mai mult de 15 ani, până a reușit să se vindece.

După ce a încercat nenumărate tratamente, dar fără success, Chris a găsit soluția salvatoare-merele.

Legăura dintre alimentație și piele

Bărbatul a declarat pentru helthnews.com că după ce a descoperit legătura dintre mâncărurile pe care le consuma, antibioticele pe care le lua și sănătatea pielii sale, a reușit să scape de acne. A început o dietă pe bază de mere și totul s-a schimbat. ”Am mâncat doar mere timp de trei zile. În a patra zi, toate erupțiile au încetat și inflamația a dispărut”, a spus Chris.

Astăzi, Gibson este autorul jurnalului Acne Free in 3 Day (Fără acne în doar trei zile) care descrie cum poate fi vindecată acneea prin restabilirea echilibrului în tractul digestiv.

Cum funcționează merele în lupta împotriva acneei

De ce sunt merele esențiale pentru vindecarea acneei? Explicația e simplă: sunt pline de nutrienți care mențin pielea sănătoasă.

Conținutul de fibre ajută la menținerea sănătății tractului digestiv, elimină toxinele dăunătoare care pot afecta pielea. Merele conțin de asemenea și vitamina C și A, ambele responsabile pentru buna dezvoltare a pielii. Linus Pauling Institute notează că vitamina A joacă un rol important în prevenirea cancerului de piele. Vitamina C este responsabilă cu producerea colagenului, care se găsește în mod natural în piele. În plus, merele conțin o cantitate importantă de apă, menținând pielea hidratată.

Toate aceste elemente împreună cu o dietă echilibrată ajută la echilibrarea digestiei și a hormonilor și reduc infecția.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook