Sari la conținut

Dietă Paula Seling. A renunțat la acest ALIMENT de 11 ani

Sursă FOTO: Rețete si Vedete

Dietă Paula Seling. Artista a dezvăluit cum reușește să fie slabă și să se mențină în formă la 43 de ani. A renunțat la acest aliment de 11 ani!

Paula Seling spune că are un stil de viață sănătos și a exclus carnea din alimentație în urmă cu 11 ani. În plus, nu mănâncă nici lapte, ouă sau brânzeturi.

„Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante.

Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac COVID, pentru că l-am făcut și pe ăsta (…), înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute.

Paula Seling „Dimineaţa mănânc salate verzi”

Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine”, a spus Paula Seling.

Paula spune că acest regim este ușor de urmat și potrivit pentru cei care vor să slăbească sau doar să își mențină greutatea.

„De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase.

Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia”, a mai spus artista de 43 de ani, potrivit click.ro.

Paula Seling: „Nu mănânc deloc carne, doar din când în când peşte”

„Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte.

A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum”, a mai spus Paula Seling.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel