Sari la conținut

Dieta pe care o ține în fiecare vară Ioana Ginghină pentru a se menține într-o formă de invidiat. „Timp de 10 zile…”

Actriția Ioana Ginghină reușește să se mențină într-o formă de invidiat la 44 de ani, iar recent le-a dezvăluit fanilor că secreta ei este dieta cu pepene, care o ajută să își mențină kilogramele dar și un ten luminos.

În ce constă dieta cu pepene?

Ioana Ginghină, cunoscută în mediul online pentru stilul de viață sănătos, a ales de câțiva ani să elimine din alimentație chiar și carnea.

Ioana le-a mărturist fanilor din comunitatea ei că vara ține dieta cu pepene pentru 10 zile. Pepenele roșu să fie mâncat atât la micul dejun, la cină, dar și seară fără alte preparate între.

„Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile încerc să mănânc doar pepene roșu. Mănânc pepene cât pot, nu mă abțin. Ieri, de exemplu, am mâncat o felie dimineața, apoi am plecat de acasă și n-am mai mancat nimic ca nu poți pleca in oras cu pepenele dupa tine, în geantă și apoi seara am mai mâncat o felie. Ah, și înainte de culcare am mai mâncat o felie”, a spus Ioana Ginghină despre această dietă.

Citeste si:

Vedeta susține că această dietă o ajută să se bucure de un ten luminos și de un tonus cu multă energie.

”De regulă, țin cura asta cu pepene roșu timp de 10 zile, dar acum n-o sa pot. De multe ori am ținut dieta cu lichide și eram foarte energică. Ma trezeam la ora șase și totul era în regulă. Efectiv îți strălucesc ochii, îți strălucește pielea”, mai zicea ea.

Câte kilograme are Ioana?

”Da, acum sunt la 55-56 de kilograme și înălțime 1,65. Eu nu sunt cu kilogramele, e vorba de cum arăți, pentru că să știi că acum 10 ani aveam mai puține kilograme.Dar dacă aș mai slăbi acum nu știu dacă ar mai arăta bine. Am o vârstă, pielea are altă textură, eu anul ăsta fac 45 de ani, adică pielea arată altfel” a mai spus Ioana Ginghină.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.