marți, august 9, 2022

Dietă Romanița Iovan. Creatoarea de modă a dezvăluit cum a reușit să slăbească 24 de kilograme. Face asta în fiecare zi!

„Am avut 24 de kilograme în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport.

După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală.

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere.

Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi”, a spus Romanița Iovan pentru viva.ro.

„În momentul în care am poftă de ceva dulce – preferata mea este înghețata – mănânc atâta cât simte organismul că are nevoie de înghețată, dar țin cont și a doua zi intensific un pic sportul”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai interesa: Previziunea care îngheață România: „Vom avem...


Cum a intrat Romanița Iovan în lumea modei

„A fost o chestiune foarte interesantă și, până la urmă, consider că a fost o soartă pe care am îmbrățișat-o de mică, în sensul că mi-am dorit foarte mult să dau la ASE la Secția Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism, adică un fel de Management în Turism.

Erau doar 30 de locuri și nu am intrat în primul an la facultate, nici în al doilea an. Am zis: Nu, dau până intru!’. Și în al treilea an, pentru că deja aveam aproape 20 de ani, am zis să dau la seral, să-mi găsesc un serviciu. Am dat la seral, după care am căutat serviciu.

Te-ar mai interesa: Iodură de potasiu. Medicul Gabriel Diaconu, mesaj ...

A fost o chestie super interesantă, pentru că eu, chiar dacă am vrut să lucrez în turism, nu am găsit un post în domeniu. Și atunci m-am dus după un anunț în ziar: „Centrul de Creație UCECOM caută tinere fete pentru meseria de manechin”. Asta am fost eu pe timpul facultății: angajată ca manechin la UCECOM”, a declarat Romanița Iovan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private