sâmbătă, mai 28, 2022

Cine urmează tehnica lui Miki Ryosuke poate pierde multe kilograme. Este cea mai ieftină dietă de pe Terra. Nu necesită efort fizic și, mai mult, persoanele care se luptă cu dietele stricte pot respira ușurate, nu trebuie să renunțe la alimentele preferate.

Din ce este compusă grăsimea corporală și cum poate fi ”păcălită” ca să slăbești. Tehnica este simplă și ușor de realizat

Este vorba despre Long Breath Diet, descoperită de un fost actor japonez, Miki Ryosuke. El susține că tehnica sa de respirație îi poate ajuta pe cei care vor să slăbească, potrivit Daily Mail.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

Miki Ryosuke a descoperit tehnica de respirație din întâmplare și a reușit să slăbească 13 kilograme într-un interval de șapte săptămâni.

Ce trebuie să faci? Trebuie să inspiri și să expiri adânc timp de două minute zilnic.

Tehnica propusă de fostul actor este următoarea: cel care ține dieta trebuie să se așeze într-o anumită poziție înainte de a inhala aer timp de trei secunde, pe care trebuie să-l expire apoi timp de șapte secunde.

Fostul actor japonez, care ulterior s-a transformat în guru, susține că oamenii fac acest exercițiu timp de două minute pe zi vor vedea foarte repede beneficii.

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

Grasimea este compusa din oxigen, carbon si hidrogen

„Grasimea este compusa din oxigen, carbon si hidrogen. Atunci cand oxigenul pe care il respiram ajung la aceste molecule ale grasimi, le dizolva in dioxid de carbon si apa. Sangele preia apoi dioxidul de carbon si il aduce in plamani pentru a fi expirat. In consecinta, cu cat organismul nostru va primi mai mult oxigen, cu atat va fi topita mai multa grasime”, spune Jill johnson, creatorul unui alt program de slăbire bazat pe respirație – Oxycise.

Te-ar mai interesa: Nu consuma aceste alimente dacă suferi de reflux g...

Tehnica de respirație de doar două minute este eficientă?

Un fiziolog brritanic contrazice tehnica descoperită de japonez. Acesta spune că exercițiile fizice facile pentru cinci minute pe zi nu vor ajuta la arderea unui număr suficient de calorii care să te ajute să slăbești.

te ajută să slăbești

Doar efectuarea de exerciții fizice cu o intensitate medie până la ridicată ajută la slăbit

„Doar efectuarea de exerciții fizice cu o intensitate medie până la ridicată – cum ar fi canotajul, mersul pe jos, sau alergatul, pot conduce la arderi importane de grăsime și la stimularea metabolismului. Respirația și exercițiile fizice facile pentru cinci minute pe zi nu vor ajuta la arderea unui număr suficient de calorii care să ajute la modificarea formei corpului”, a declarat Richard Godfrey, fiziolog la Centrul medical Olimpic din Marea Britanie.

Te-ar mai interesa: Drept de viața sau de moarte! Un bărbat și-a deter...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private