duminică, martie 26, 2023

Potrivit unor noi studii, daca te bazezi in dieta doar pe proteinele de origine animala, te poti ingrasa.
Cel mai bine e insa sa alternezi sursele din care iti poti lua aceste proteine iar lumea vegetala ne ofera suficiente alegeri.
Avem nevoie de proteine pentru a supravietui insa trebuie sa uitam inainte si de preconceptiile obisnuite cum ca nu le putem lua decat din carne si grasimi animale.
Fals. Bazandu-ne doar pe carne rosie de exemplu, putem dezvolta in timp probleme cu vederea sau afectiuni ale colonului.
1. Soia
Cu 28 de grame de proteine la cantitatea de soia care ar incape intr-o singura cana, aceasta legume reprezinta una dintre cele mai bune solutii de a evita carnea. Spre exemplu, o bucata de friptura de 100 de grame contine aceeasi cantitate de proteine. Soia se poate gati in multe feluri in functie de preferinte si din ce in ce mai multa lume o alege ca inlocuitor atunci cand di
Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Planta care reduce inflamația varicelor. Lidia Fec...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private