marți, iunie 6, 2023

Miercuri, pe 23 august, începând cu orele 12.00, în cadrul interviului LiveDoc, dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog, ne va explica ce presupune și cui se adresează implantul dentar realizat în timp record. 

Pierderea dinților este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane, cu implicații atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Un pacient care suferă din cauza unei astfel de probleme tinde să aibă o alimentație nesănătoasă (deoarece nu poate mânca fructe, legume sau alte alimente tari) și ajunge chiar să se izoleze complet.

Te-ar mai interesa: Incredibil dar adevărat! Tatăl acestui copil nu s-...

Fără doar și poate, implantul dentar realizat prin tehnica fast&fixed reprezintă cea mai bună opțiune disponibilă pentru înlocuirea dinților lipsă în timp record. Când vorbim de rezistența, stabilitatea și estetica unei astfel de proceduri, nu există altă alternativă care să concureze cu aceasta.

Cu ajutorul tehnicii pentru implant dentar fast&fixed vei reuși să ai, în doar 24 de ore, un zâmbet sănătos, frumos și perfect funcțional. Care sunt pașii, cât durează recuperarea și cine poate apela la această procedură, ne va explica dr. Leahu, miercuri, la interviul LiveDoc pe pagina de Facebook Doctorul Zilei.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni tiroidiene: semne pe care nu trebuie să ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private