luni, ianuarie 30, 2023

Edward Stanca este managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoești și a ajuns în centrul atenției publice după ce una din angajate l-a înregistrat și a făcut publică înregistrarea.

Deși este cadru medical în unitate pe care o conduce de mai bine de 16 ani, managerul Edward Stanca este recunoscut pentru injuriile verbale cu care se adresează angajaților.

Potrivit surselor, Stanca nu este la prima ieșire verbală de acest tip în relațiile cu angajații instituției.

Te-ar mai interesa: Ouă de găină la 8 lei bucata. Ce beneficii impresi...

Ascultati AICI inregistrarea audio si cititi transcrierea:

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars acasa, vrei sa-ti dau doua dupa cap? Iti dau una in ochelari, iti zboara fata. Handicapato! Baga-ti mintile in cap, ca te joc in picioare!

Angajata Spital: Sa-mi spuneti de ce ma jucati in picioare?

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: De ce te joc?

 Angajata Spital: Sa nu dati in mine! (se aude un zgomot, posibil de la o lovitura…)

 Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars jigodia dracu!  Si pe Mustata il… si pe fie-ta o dau la albanezi, sa ti-o f…

Angajata Spital: Vai de capul meu…

Te-ar mai interesa: Alimentația în funcție de grupa de sânge. Care sun...

https://www.youtube.com/watch?v=0bC54rxKCWY

Spitalul de psihiatrie Drăgoești este situat în sudul județului Vâlcea pe partea stângă a râului Olt având ca vecini localitatea Olanu la nord, localitatea Vitomirești la est, localitatea Dobroteasa la sud și râul Olt la vest.

Datează ca unitate spitalicească încă din anul 1889, an în care a fost dat în folosință cum rezultă de pe placa de pe frontispiciul pavilionului 2 al spitalului și se intitula Spitalul Rural al Satului, scrie ziaruldevalcea.ro.

Te-ar mai interesa: Ce spune numărul zodiei tale despre tine! Astrolog...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private