sâmbătă, mai 15, 2021

Edward Stanca este managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoești și a ajuns în centrul atenției publice după ce una din angajate l-a înregistrat și a făcut publică înregistrarea.

Deși este cadru medical

în unitate pe care o conduce de mai bine de 16 ani, managerul Edward Stanca este recunoscut pentru injuriile verbale cu care se adresează angajaților.

Potrivit surselor, Stanca nu este la prima ieșire verbală de acest tip în relațiile cu angajații instituției.

Ascultati AICI inregistrarea audio si cititi transcrierea:

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars acasa, vrei sa-ti dau doua dupa cap? Iti dau una in ochelari, iti zboara fata. Handicapato! Baga-ti mintile in cap, ca te joc in picioare!

Angajata Spital: Sa-mi spuneti de ce ma jucati in picioare?

Manager Spital Dragoesti,

Edward Stanca: De ce te joc?

 Angajata Spital: Sa nu dati in mine! (se aude un zgomot, posibil de la o lovitura…)

 Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Mars jigodia dracu!  Si pe Mustata il… si pe fie-ta o dau la albanezi, sa ti-o f…

Angajata Spital: Vai de capul meu…

https://www.youtube.com/watch?v=0bC54rxKCWY

Spitalul de psihiatrie Drăgoești este situat în sudul județului Vâlcea pe partea stângă a râului Olt având ca vecini localitatea Olanu la nord, localitatea Vitomirești la est, localitatea Dobroteasa la sud și râul Olt la vest.

Datează ca unitate spitalicească încă din anul 1889,

an în care a fost dat în folosință cum rezultă de pe placa de pe frontispiciul pavilionului 2 al spitalului și se intitula Spitalul Rural al Satului, scrie ziaruldevalcea.ro.

Ultimele stiri

Parteneri