Sari la conținut

Divorțul anul în România. Își spun ADIO după 16 ani de căsnicie: Dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă

O știre zguduitoare lovește industria showbiz-ului românesc, cunoscutul artist CRBL și soția sa, Elena Andreianu, au anunțat că divorțează după o căsătorie de 16 ani. În urma participării la Power Couple România, cei doi ar fi luat decizia dureroasă, care a fost transmisă recent prin intermediul unui mesaj plin de emoție pe pagina personală de Instagram a lui CRBL.

Hotărârea celor doi de a merge pe drumuri diferite vine ca urmare a unei lungi perioade de reflecție, în declarația lor aceștia accentuând faptul că, deși este o decizie grea, pentru ei este mai bine să meargă pe căi separate în viață. Având inimile apăsate de tristețe, însă în spiritul transparenței și al respectului reciproc, ei își doresc să comunice această decizie admiratorilor lor.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei”, a scris CRBL pe Instagram.

Divorțul anul în România. Își spun ADIO după 16 ani de căsnicie

CRBL și Elena Andreianu au precizat că, în ciuda faptului că s-au despărțit, au intenția de a păstra un cadru de respect și armonie, prioritară fiind garantarea unui mediu sănătos și echilibrat în vederea creșterii și dezvoltării fiicei lor. Totodată, cuplul a solicitat respect și intimitate în aceste momente sensibile.

„Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel