luni, iulie 6, 2020

Pierderea în greutate nu este obținută întotdeauna prin regimuri alimentare stricte sau rutine de antrenament obositoare. Vă puteți mări cu succes rezultatele de pierdere în greutate prin introducerea în alimentație a unor ingrediente simple, cum ar fi condimentele. Acest lucru face nu numai ca pierderea în greutate să fie convenabilă, dar, de asemenea, îmbunătățește starea generală de sănătate. Un singur ingredient, luat zilnic, te poate ajuta să slăbești până la 4 kilograme pe lună! Află care este acesta, citind materialul de mai jos!

Citește și:

Este o concepție greșită să crezi că a tăia anumite alimente din dieta ta va accelera procesul de pierdere în greutate. De fapt, este o abordare complet falsă, pentru că nu trebuie să muriți de foame pentru a slăbi sau nu trebuie să vă privați corpul de nutrienți importanți pentru a reduce dimensiunea taliei. Există modalități mai puțin agresive și mai eficiente de a realiza acest lucru. Cel mai important lucru este să combini în mod corespunzător alimente naturale sănătoase, care vor stimula metabolismul și vor accelereze procesul de pierdere în greutate.

Citește și:

Ia o linguriță din acest condiment zilnic și vei vedea cum slăbești 4 kilograme într-o lună

Un studiu recent realizat de cercetatorii de la Universitatea de Științe Medicale din Iran a constatat că un condiment comun poate fi extrem de benefic pentru pierderea în greutate, mai ales la persoanele care sunt supraponderale. Studiul a inclus două grupuri de 44 de femei supraponderale care au fost îndrumate să țină un regim alimentar sănătos, timp de 3 luni. Meniurile lor zilnice cuprindeau mai puțin de 500 de calorii pe zi și au fost făcute de către nutriționiști. Singura diferență în hrana lor a fost ca un grup a fost rugat să consume iaurt 140ml combinat cu pulbere de chimen, în timp ce al doilea grup a avut doar iaurt, minus condiment. Continuara pe elli.ro. 

Parteneri