Sari la conținut

Doctoriță româncă, găsită moartă într-un apartament închiriat în Franța

Sursă foto: courrier-picard.fr
Doina J a fost înjunghiată într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța

Din cuprinsul articolului

Un medic rezident, în vârstă de 31 de ani a fost ucis în Franța, la scurt timp după ce s-a cazt în apartamentul închiriat prin platforma Airbnb. 

Doina J., absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” dinGalați, a fost descoperită moartă într-un apartament din orașul francez Amiens. Ea se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul.

Tânăra, originară din Republica Moldova, însă rezidentă în Galați de câțiva ani, a fost descoperită moartă, înjunghiată de mai multe ori într-un apartament închiriat în Franța, la scurt timp după ce s-a cazat. Familia acesteia, neliniștită de faptul că nu au putut intra în contact cu ea, a alertat autoritățile.

Polițiștii au deja câțiva suspecți

Polițiștii, ajunși la locul incidentului, au găsit ușa deschisă și trupul neînsuflețit al tinerei întins într-una dintre camere. În ciuda cercetărilor, vecinii nu au raportat nicio activitate suspectă în seara de 30 noiembrie. În paralel, anchetatorii continuă căutarea armei crimei, iar o mașină albă parcată în fața clădirii a fost supusă unei verificări amănunțite.

Autoritățile au mai mulți suspecti. La moment se desfășoară investigații extinse pentru a elucida circumstanțele exacte ale crimei, au anunțat surse din comisariatul central de politie din Amiens. În acest moment, motivele din spatele atacului rămân neclare. Pista principală rămâne a fi tâlhăria.

Autoritățile franceze au început ancheta și speră să facă lumină în acest caz. Şi să-i ducă pe făptași în fața justiției cât mai repede.

Potrivit publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, confirmă că victima a murit în urma unor răni prin înjunghiere. Deocamdată, nu au fost efectuate arestări.

De asemenea, Direcția de anchetă penală din Amiens a fost solicitată să identifice și să aresteze autorul sau autorii. Precum și să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs această crimă.

Potrivit declarațiilor familiei și colegilor ei, tânăra a călătorit în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul. Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Galați în 2017, ea a susținut examenul final în primăvara anului 2018.

Doina J., absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” dinGalați, a fost descoperită moartă într-un apartament din orașul francez Amiens
Doina J., absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” dinGalați, a fost descoperită moartă într-un apartament din orașul francez Amiens

Deși nu a practicat în domeniul medical de la absolvire și până în prezent, intenționa să urmeze și cursurile de rezidențiat pentru a-și croi o carieră în această sferă. O parte din familia sa a călătorit deja în Franța pentru a participa la formalitățile legate de repatriere.

Foștii colegi și profesori, șocați de veștile tragice, o descriu ca fiind o studentă dedicată, cu rezultate academice remarcabile și planuri ambițioase pentru viitor. În plus, se pregătea să își unească destinele cu logodnicul ei din Galați.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: