Sari la conținut

‘Doctorul a interpretat greșit rezultatul unei analize și mi-a dat antibiotice – acum am 33 de ani și am un cancer incurabil’

Din cuprinsul articolului

Victoria Power a avut un istoric de cancer după ce a învins boala în 2017, dar după mai bine de cinci ani a revenit după ce medicii i-au spus că nu are de ce să își facă griji.

O mamă spune că un medic i-a prescris antibiotice la scurt timp după ce i-a interpretat greșit tomografia computerizată, înainte de a i se spune, câteva săptămâni mai târziu, că are un cancer incurabil.

Îngrijorată, Victoria Power, în vârstă de 33 de ani, a fost trimisă inițial de la A&E cu niște tablete după ce s-a simțit rău.

Ea a primit vestea șocantă la doar câteva săptămâni după ce a sărbătorit faptul că a împlinit cinci ani fără această boală, după ce a învins cancerul de sân în 2017, la vârsta de 27 de ani.

Mămica, din Great Wyrley, Staffordshire, găsise bulgări de mărimea unor „boabe de orez” în partea laterală a sânului drept.

Tratamentul, care a inclus chimioterapie, radioterapie și o dublă mastectomie, s-a dovedit a fi de succes, iar de atunci a trăit fără cancer.

Dar în decembrie 2022, Victoria , o asistentă maternală, tușea în mod repetat și pierduse în greutate, ceea ce a stârnit îngrijorare.

În ajunul Anului Nou, ea a mers la A&E pentru un ECG, o radiografie toracică, o tomografie computerizată și analize de sânge – dar i s-a spus că tomografia computerizată era clară și a plecat acasă cu antibiotice.

Dar, doar patru zile mai târziu, la un control de rutină la chirurgul ei mamar, i s-au găsit „umbre” pe plămâni și pe ficat.

Cancer în stadiul patru

S-a confirmat că era vorba de un cancer în stadiul patru, iar de data aceasta este incurabil.

„Am fost în stare de șoc total”, a spus Victoria, potrivit Mirror.

„După ce mi s-a spus cu patru zile mai devreme că tomografia mea a fost clară, am fost ușurată, așa că am fost izbită de faptul că existau umbre pe plămâni și ficat.

„După mai multe scanări și teste suplimentare, s-a confirmat că aveam cancer în plămâni, ficat, ganglioni limfatici și oase. Am fost devastată.

„Viața mea este acum scurtată considerabil, având doar 33 de ani.

„Nu mi-au dat o estimare a duratei de viață, dar nici eu nu am întrebat niciodată, pentru că nu este ceva ce vreau să știu.

„Încă o dată, îngrijorarea mea imediată este pentru băiețelul meu și pentru faptul că nu o va avea pe mămica lui lângă el în timp ce crește.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel