luni, septembrie 28, 2020

Cunoscuta doctorita a fost invitata la o emisiune  unde a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. Vizibil schimbata, Monica Pop a marturisit ca acum se simte bine si ca a invins boala. Ea a avut cancer la colon, a fost operata de mai multe ori si a urmat tratament cu citostatice. Medicul a tinut sa transmita ca este foarte important ca toata lumea sa aiba asigurare de sanatate, altfel, tratamentul este destul de costisitor.

Citește și:

„Cancerul se vindeca, nu e incurabil. Acum, procentul de deces e de 20%. Acum cativa ani, 1 la 27 de oameni faceau cancer, acum e 1 la 4. Eu nu am avut cazuri de cancer in familie, sunt agitata, stresata. Nu pot sa ma linistesc. Ce fac medicii la terapie intensiva si la urgente e extraordinar. Cancerul e o boala de invins”, a spus dr. Monica Pop.

Monica Pop (n. 22 iunie 1953) este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici. Are funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar.

Citește și:

Este căsătorită cu Dr. Ing. chimist Mircea Pop, cercetător la Academia Română și au o fiică, Letiția. Este cel mai vechi director de spital din Capitală la ora actuala (din aprilie 1994). Este membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București

Parteneri