Sari la conținut

Doctorul zilei vă invită la mișcare! Sense4FIT Summit 2024, cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est

Doctorul zilei vă invită la mișcare! Susținătoare ale unui stil de viață sănătos, publicațiile CapitalEvenimentul zilei și Doctorul zilei s-au alăturat proiectului și vă recomandă participarea la cel mai mare eveniment de fitness al anului precum și practicarea mișcării.

Sense4FIT Summit 2024, cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est

Doctorul zilei vă invită la mișcare! Bucureștiul găzduiește în toamna acestui an cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est. Sense4Fit Summit 2024 va avea loc în perioada 7-8 septembrie, la Romexpo, și își propune să ofere o experiență tip 3600 – unică, complexă și completă, tuturor iubitorilor de fitness și un stil de viață activ și sănătos. La eveniment sunt așteptați peste 10.000 de participanți și 80 de antrenori din 12 țări.

Mai multe informații despre cum puteți participa aflați aici

Doctorul zilei vă invită la mișcare! 14 zone de ateliere, antrenamente și competiții sportive te așteaptă la Sense4Fit Summit 2024

Sense4FIT Summit 2024 este oficial al doilea cel mai mare eveniment din Europa în industria fitness-ului și se află în top 5 la nivel mondial.

Harta Sense4FIT Summit 2024. 14 zone de ateliere, antrenamente și competiții sportive

Participanții la eveniment vor avea șansa de a se antrena cu unii dintre cei mai renumiți antrenori din lume, de a descoperi mari branduri de fitness, nutriție, sănătate și tehnologie și de a participa la seminarii și ateliere coordonate de specialiști în domeniu.

Evenimentul va include 14 zone distincte, fiecare oferind o altă experiență de cunoaștere și învățare pentru fiecare pasionat de fitness, sănătate și wellbeing, de la bodybuilding, clase de aerobic, step, funcțional sau cycling, până la yoga, Pilates sau mindfulness.

Pe Scena Principală vor putea participa la antrenamente peste 1.400 de persoane simultan, în timp ce Scena Secundară poate găzdui peste 650 de persoane pentru clase de antrenament sau ateliere.

În Zona de ciclism vor exista peste 250 de biciclete pentru antrenamente pline de energie. În Zona de culturism, participanții se vor întâlni și antrena cu campioni și personalități din lumea culturismului, iar Zona antrenorilor personali și proprietarilor de săli de sport va oferi șansa de învățare și explorare a oportunităților B2B – creșterea productivității, dezvoltarea brandului personal, lucrul eficient cu clienții sau scalarea afacerii – de la cei aproximativ 400 de expozanți, experți în industrie.

Arena Titanilor va fi centrul competițional al evenimentului. Aici vor fi organizate competiții de tip CrossFit, pe patru niveluri – amatori, mediu, echipe și ELITE, dar și provocări Calisthenics și Lifting cu premii în valoare totală de peste 10.000 de euro. Iubitorii sportului vor avea la dispoziție și o Zonă Sportivă, unde federații sportive vor fi reprezentate de atleți de performanță, care vor demonstra frumusețea diferitelor discipline sportive, precum fotbal, baschet, gimnastică, rubgy, arte marțiale și altele.

Vor exista, de asemenea, și o Zonă Mindfulness, dedicată activităților de tip Pilates sau Yoga, și atelierelor pe teme de sănătate, precum și o Zonă EXPO, cu mărci importante, cele mai recente inovații ale acestora și sportivi sponsorizați.

În cadrul evenimentului, copiii vor avea parte de distracție într-o zonă special dedicată lor, unde vor efectua activități fizice împreună cu specialiști din domeniu.

 

Peste 10.000 de participanți și 80 de antrenori din 12 țări

Sense4FIT Summit 2024 va reuni peste 10.000 de pasionați de fitness, sănătate și wellbeing, care vor interacționa cu unii dintre cei mai buni antrenori, influenceri, medici și specialiști din lume. Peste 80 de antrenori din 12 țări, inclusiv Brazilia, SUA și alte țări europene, sunt invitați la eveniment.

Printre ambasadorii și prezentatorii evenimentului se numără Andrei Deiu, o figură renumită în fitness-ul românesc și mondial, cu peste 10 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și cel mai influent român în acest domeniu, competitor la Olympia, cea mai mare competiție de fitness din lume.

Andrei Deiu, culturist profesionist si cel mai mare inflencer român pe instagram

Dani Oțil, unul dintre organizatorii și prezentatorii evenimentului, va participa la provocările de tip CrossFit și va susține și un atelier de lucru pentru antrenori de fitness, antrenori personali și proprietari de săli de sport, despre cum să-și crească brandul personal și să devină comunicatori mai eficienți. Totodată, antrenorii personali și proprietarii de săli de sport vor învăța despre eficiența pe rețelele sociale și dezvoltarea prezenței online de la Alina Ceușan, unul dintre ambasadorii Sense4FIT, cu rol important în organizarea evenimentului, cu accent pe branding și social media.

La eveniment vor fi prezente și personalități renumite din alte convenții internaționale, precum Alessandro Muo, Eduardo da Silva, Jerry Tadeu, Julio Dieguez Papi, Manuel Granata, Gil Lopes, Din Saar, Moran Koren și alții. Printre medicii renumiți la nivel internațional, prezenți la eveniment, se află Dr. Cezar Amititeloaie și Dr. Șerban Damian.

 

Sense4FIT, un ecosistem ”FIT to EARN” pentru iubitorii de fitness

Sense4FIT Summit 2024 este organizat de Sense4FIT, care își propune să revoluționeze industria wellness și să ajute milioane de oameni să descopere avantajele unui stil de viață sănătos și activ, transformând activitățile de fitness în activități distractive, interesante și accesibile.

Sport – Sense4Fit Summit 2024

Sense4FIT este un ecosistem „FIT to EARN” care oferă un concept online printr-o aplicație semi-descentralizată, care include fitness, nutriție, dezvoltare personală și mindfulness, care se va dezvolta în continuare într-un concept hibrid cu evenimente sportive offline, bootcamp-uri și competiții.

Aplicația Sense4FIT este o aplicație Web 3 Fit2Earn Lifestyle construită pe blockchain-ul Elrond cu elemente de game-fi, care are scopul de a ajuta oamenii să devină versiuni mai bune ale lor și să fie recompensați în timp ce își ating obiectivele. Elementele Social-Fi și Game-Fi îi ajută pe oameni să fie mai implicați în obiectivele stilului lor de viață, aderând în același timp la o comunitate sportivă.

Sense4FIT va avea 4 unități diferite, interconectate într-un singur ecosistem, care va oferi atât o soluție atractivă pentru utilizatori, cât și un model de afaceri puternic pentru cei care doresc să investească și să monetizeze. Aceste experiențe vor fi legate între ele prin intermediul unui utility token propriu SFIT, care va avea multiple utilizări în cadrul ecosistemului Sense4FIT: recompense, plăți, achiziții de NFT, modalități de interacțiune a comunității și multe altele. Funcționalitățile token-ului SFIT pot fi adaptate sau extinse, în funcție de evoluția ecosistemului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel