joi, martie 30, 2023

Doi copii gemeni, cu vârsta de aproximativ 2 ani, au decedat în urma unei căzături de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Potrivit ISU Prahova, se aflau într-un bloc de pe Bulevardul Republicii. Tragedia s-a întâmplat miercuri seara. 

Copiii, o fată și un băiat, gemeni, au fost preluaţi de ambulante şi duşi la spital, fiind în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. Ei au căzut de la etajul 10, a precizat ISU Prahova.

Te-ar mai interesa: Analizele esențiale care te ajută să depistezi bol...

În ciuda manevrelor de resuscitare începute de medici, gemenii au fost declarați decedați, au anunțat autoritățile. De asemenea, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.

Doi copii, decedați în urma unei căzături de la etajul 10

“Se pare că au în jur de 2-3 ani și sunt inconștienți. Sunt asistati medical se către echipaje de la SAJ Prahova. Pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului o autoscară, o autospecială de stingere, o descarcerare și două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă.”, a transmis ISU Prahova, potrivit România TV.

Mama copiilor, se pare, făcea LIVE pe Facebook în momentul tragediei

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte.

Te-ar mai interesa: Cele cinci boli pe care le aduce menopauza. Ce tre...

Apelul către autărități a fost făcut în jurul orei 20:48, potrivit Ambulanței Prahova. Orele LIVE-ului și ora incidentului, se pare, corelează, ceea ce înseamnă că tragedia s-ar fi putut întâmpla chiar în momentul LIVE-ului. Mama era într-o cameră diferită, în timp ce gemenii se aflau într-o altă încăpere. Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar.

Te-ar mai interesa: Medicul care a luat șpagă de 6 ori într-o săptămân...

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie.

Potrivit unor surse Antena 3, prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut de la înălțime.

O femeie de la un magazin de lângă bloc spune ca a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că gemenii au avut diverse activități în locul de unde au căzut.

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private