luni, iunie 27, 2022

Centrul Capitalei a fost martora unei bătăi a căror protagoniști au fost doctorul ortoped Tarek Nazer, medicul nutriționist Wasim Nazer și un cetățean.

Motivul acestei bătăi? O mașină parcată în fața cabinetului lor.

Potrivit cancan.ro în fața Clinicii Masaya din zona Chibrit, doctorii Tarek și Wasim Nazer au fost „deranjați” de un vecin. Un domn al cărui imobil se află în imediata apropiere a clinicii pe care aceștia o dețin le-a reproșat că și-au parcat mașina în fața intrării casei lui, fapt ce i-a îngreunat accesul pe proprietate. De aici și până la un scandal adevărat, cu pumni și picioare, nu a mai fost decât un pas.

Te-ar mai interesa: David Popovici s-a întors acasă: Nu sunt obișnuit ...


Cine sunt Tarek și Wasim Nazer

În anul 2016, în Sectorul 3 al Capitalei, doctorul ortoped Tarek Nazer și medicul nutriționist Wasim Nazer inaugurau primul sediu al Clinicii Masaya, al cărei prag a ajuns să fie călcat de peste 5.000 de pacienți.

Trei ani mai târziu, din dorința de a veni și mai mult în ajutorul oamenilor aflați la nevoie, Tarek Nazer deschide un al doilea sediu al clinicii – în centrul Capitalei – și organizează un eveniment fastuos, la care au fost prezente numeroase vedete.

Panglica a fost tăiată chiar de Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 de la acea dată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private