marți, mai 30, 2023

Lasse Wellander, chitaristul veteran al trupei Abba, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. Familia sa a publicat o declarație în care confirmă moartea lui teribilă. „Cu un regret insondabil trebuie să raportăm că dragul nostru Lasse a murit”, se arată în comunicatul de presă. Lasse s-a îmbolnăvit de cancer în stadiu avansat în ultima vreme și a murit devreme în Vinerea Mare înconjurat de cei dragi.”

Te-ar mai interesa: Remedii pentru funcția hepatică. Terapeut: ”Mămăli...

Care a fost identitatea lui Lasse Wellander?

Lasse Wellander a fost un compozitor și muzician suedez. A început să cânte la chitară de tânăr la începutul anilor 1960 și a fost membru al trupelor de cartier din orașul său natal, Nora.

Vârsta lui Lasse Wellander:

Lasse Wellander s-a născut în Viker, Municipiul Nora, Rebro, Suedia, la 18 iunie 1952. Avea 70 de ani când s-a stins din viață.

Cauza morții pentru Lasse Wallander

Muzicianul a murit de cancer, potrivit unui comunicat oferit de familia lui Wellander. Corpul său a fost infectat cu cancer de o perioadă foarte lungă.


Familia lui Lasse Wallander:

Identitatea familiei lui Lasse Wellander rămâne necunoscută. Ke Wellander și Anne-Marie au un copil pe nume Wellander. Mai mult, într-o declarație care a anunțat moartea sa, familia sa a menționat: „Ai fost un muzician grozav și modest cum puțini sunt, dar mai presus de toate, ai fost un soț, frate, unchi și bunic minunat”.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Lasse Wellander are o valoare netă de 18 milioane de dolari începând cu 2022, potrivit NetWorthWikiBio

Wellander a fost chitaristul principal al trupei de muzică pop ABBA formată din Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad. Wellander a fost membru al majorității albumelor și turneelor globale ale ABBA în 1975, 1977, 1979 și 1980. El a fost, de asemenea, binecunoscut pentru munca sa ca muzician de sesiune și cu diverși artiști suedezi celebri, inclusiv Marie Fredriksson de la Roxette, Eva Dahlgren, și Ted Gärdestad.

Te-ar mai interesa: Camera Deputaților amână să voteze proiectul de le...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private