Sari la conținut

Doliu în industria muzicală. Mihai Mărgineanu a făcut tristul anunț

Muzica româească trece prin clipe de doliu. Cel care a făcut anunțul este însuși Mihai Mărgineanu.

Un îndrăgit chitarist și-a pierdut viața.

Andrei Cristian Vlad, chitaristul formației lui Mihai Mărgineanu, a murit. Tânărul artist se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Din păcate, acesta va rămâne doar o amintire pentru cei l-au cunoscut și i-au apreciat arta.

Anunțul decesului a fost făcut de artist, mai ales pentru că este liderul formației din care Andrei Cristian Vlad făcea parte.

„Motanu’ pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară. Chitaristul care a făcut că rock-ul și blues-ul să intre pe aceiași ușa cu muzică noastră! Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a scris Mihai Mărgineanu pe rețelele de socializare.

Andrei Cristian Vlad, zis și Motanu, a fost bun prieten și cu Mihai Bobonete. Cunoscutul actor a postat un mesaj în memoria chitaristului, anunțându-i decesul. Chitaristul a fost un sprijin pentru acesta, atât la bine, cât și la greu.

Mihai Bobonete își aduce aminte cu drag de multe momente pe care le-a petrecut alături de prietenul lui care, din păcate, nu se mai află printre noi. Cei doi aveau o frumoasă relație de prietenie de mai bine de 20 de ani.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: