Sari la conținut

DOLIU în întreaga țară, a murit o mare doamnă a folclorului românesc!

DOLIU în întreaga țară, a murit o artistă de muzica populară! Cântăreața s-a stins din viață. A fost foarte îndrăgită și respectată de români. Din păcate, cântăreața a suferit de o boală incurabilă.

DOLIU în întreaga țară. Marina Bucosu, cântăreață de muzică populară din Olt, a pierdut lupta pentru viață. Îndrăgita interpretă de muzică populară suferea de cancer în fază terminală.

Cancer în faza terminală

Maria a avut nevoie urgentă de sânge, iar la acel moment, rudele și prietenii artistei au făcut un apel disperat în acest sens, mai ales că starea de sănătate a acesteia se înrăutățise simțitor.

Mobilizare pe rețelele de socializare

”Dragii mei, solista și prietena mea, Bucosu Marina trece prin momente grele si are nevoie URGENT de sânge!!!! Vă rog să îi fiți alături! Puteți dona sânge la Centru de Transfuzii din Craiova, nu contează ce grupă de sânge aveți!!! Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Marina Bucosu, internată la Spitalul Județean Craiova. Vă mulțumesc mult! Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele pe care-l faceți!”, a publicat pe rețelele de socializare una dintre prietenele artistei.

“Vă rugăm să fiți alături de noi pentru a o ajuta pe Marina, o persoană minunată, care este profund apreciată de mulți dintre voi. Puteți dona sânge la Centrul de Transfuzie Craiova, indiferent de grupa de sânge. Când donați, vă rugăm să precizați că sângele este pentru Marina Bucoșu”, se arată într-un alt mesaj.

În ciuda efortului imens și a mobilizării exemplare, Marina Bucosu nu a mai putut fi salvată, anunță Capital.

Vestea că Marina Bucosu a murit a întristat familia, dar și pe cei care au cunoscut-o pe Maria. Pe rețelele de socializare, oamenii care i-au fost alături, de-a lungul timpului, au transmis mesaje de condoleanțe.

Jeni Nicolau, o apropiată a regretatei cântărețe, a transmis un mesaj de regret pe un cont de socializare.

„A plecat Marina mea cea Dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni nici măcar cu un cuvințel! S-a luptat până în ultima clipă cu toate puterile să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lângă lumea căreia i-a cântat cu atâta drag! A suferit mult, foarte mult, și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor!

Am avut bucuria să te îmbrățișez acum o săptămână și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ti fie drumul numai în lumină! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu să te odihnească în pace Marina Bucosu! Condoleanțe familiei!”, a scris aceasta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel