duminică, noiembrie 27, 2022

Doliu în lumea medicală! Esteticianul vedetelor, Cătălin Doboș, a murit într-un accident rutier, la doar 48 de ani.

Tragedia s-a întâmplat miercuri dimineață, în timp ce Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România, se afla pe motocicletă, pe podul Basarab din Bucureşti.

Doliu în lumea medicală! Esteticianul vedetelor, Cătălin Doboș, a murit într-un accident rutier, la doar 48 de ani

Din nefericire, medicul şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, după ce pierdut controlul motocicletei la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. Acesta a lovit din greșeală bordura și a ricoșat în stâlp.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Imagini cutremurătoare de la locul accidentului în care Călin Doboș și-a pierdut viața! După ce l-au resuscitat minute în șir, medicii i-au declarat decesul

 

Motocicleta a ajuns la zeci de metri distanță.

Imagini cutremurătoare de la locul accidentului în care Călin Doboș și-a pierdut viața! După ce l-au resuscitat minute în șir, medicii i-au declarat decesul

Esteticianul vedetelor avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

Condamnat pentru ucidere din culpă

Călin Doboș a fost condamnat, în 2020, la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă. El a primit și interdicția de a mai profesa pe o perioadă de patru ani. Medicul a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

El a fost acuzat că a efectuat mai multe operații de liposucție, deși nu avea avea licență. O pacientă de 36 de ani a murit în urma complicațiilor. Medicul a susținut tot timpul că este  nevinovat și a spus că pacienta i-a ascuns antecedentele medicale.

***

Dumnezeu să-l odihnească!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private