duminică, august 14, 2022

Activista împotriva cancerului și prezentatoarea BBC Deborah James a murit marți, la vârsta de 40 de ani, a confirmat familia ei.

James a primit îngrijiri medicale la domiciliu pentru cancer intestinal și a strâns milioane pentru a-i ajuta pe alții afectați de boală.

Tocmai prezentatoarea podcastului BBC „You, Me and the Big C” (făcând aluzie la c-ul cancerului) a primit premiul Lady pentru munca sa de strângere de fonduri.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

Deborah James a fost mama a doi copii și a fost diagnosticată cu cancer în 2016.

„Suntem profund întristați să anunțăm moartea lui Deborah James – cea mai incredibilă soție, fiică, soră și mamă”, se arată într-o postare pe pagina ei de Instagram.

James a fost o „inspirație și suntem incredibil de mândri de ea și de munca ei”.

„Mesajul pe care nu am vrut niciodată să-l scriu”

De când a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu șase ani, James a postat mai multe postări despre boala ei pentru cei peste 300.000 de urmăritori pe Instagram.

Pe 9 mai, prezentatoarea a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai face tratament și nu știe cât mai are de trăit.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

„Corpul meu nu mai suportă”, a mărturisit Deborah James într-o postare emoționantă pe rețeaua de socializare, unde a subliniat că nu știe cât mai are de trăit.

Deborah James este prezentatoarea podcastului BBC You, Me and the Big C (referitor la c-ul cancerului), care se adresează vieții de zi cu zi a persoanelor cu boală.

Ea a declarat că ultimele șase luni au fost „sfâșietoare” pentru ea, dar că este „înconjurată de dragoste”.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci porumb fiert. Este o minun...

A fost diagnosticată cu cancer în 2016

James a fost diagnosticată cu cancer în 2016 și de atunci a postat mai multe despre tratamentul ei pentru cei peste 300.000 de urmăritori pe Instagram.

În decembrie, ea a reflectat asupra celor cinci ani care trecuseră de la diagnosticul ei de cancer terminal: „Sunt pe deplin conștientă că nu ar trebui să fiu în viață pentru a scrie asta astăzi”.

Dar, într-o nouă postare pe Instagram, luni, ea a transmis că postează „mesajul pe care nu a vrut să-l scrie niciodată”.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

James a spus că a întrerupt deja terapia pentru cancerul său și că acum se concentrează pe evitarea durerii și să poată petrece timp cu „familia sa minunată”.

„Nimeni nu știe cât timp mai am, dar nu pot să merg, dorm cea mai mare parte a zilei și majoritatea lucrurilor pe care le credeam garantate sunt acum vise îndepărtate”, a spus ea.

„Știu că ne uităm la toate posibilitățile. Dar chiar și cu toate tratamentele inovatoare pentru cancer din lume, sau chiar dacă ar exista o nouă descoperire magică, corpul meu pur și simplu nu poate ține pasul”.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

„În acest moment, pentru mine, tot ce mai pot să fac este să iau fiecare zi ca atare, pas cu pas, și să fiu recunoscătoare pentru un alt răsărit. Întreaga mea familie este în jurul meu și vom trece împreună prin asta. Sunteți cu toții incredibili, vă mulțumesc că ați jucat un rol în călătoria mea. Fara regrete. Bucură-te de viață!”, a încheiat vedeta ultima postare adresată fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private