Dorel Vişan, vindecare miraculoasă: N-am ştiut de ea, duceam boala pe picioare

Dorel Vişan, vindecare miraculoasă: N-am ştiut de ea, duceam boala pe picioare
Dorel Vişan, vindecare miraculoasă: N-am ştiut de ea, duceam boala pe picioare

Dacă tu crezi în puterea minţii tale, în puterea gândului, vindecare este posibilă, este de părere actorul Dorel Vişan.  Sfaturile sale vin după o experienţă dureroasă în lupta cu o boală necruţătoare din care a ieşit însă învingător.

Nici nu ştiţi cât este de mare puterea gândului. Niciodată să nu spui că eşti bolnav. Niciodată să nu spui că eşti bătrân sau nefericit sau supărat, este de părere actorul.

În urmă cu câţiva ani, admiratorii şi nu numai aflau cu îngrijorare despre suferinţele actorului, însă Dorel Vişan s-a vindecat şi a vorbi public despre încercările sale.

Într-un interviu acordat formula-as.ro, actorul a povestit cum a descoperit că este bolnav, ce tratament a folosit, dar şi cum a reuşit apoi să se vindece complet.

„Acum câţiva ani am avut o infecţie la o coardă vocală şi am făcut o operaţie. La analizele necesare s-a descoperit şi „bucuria” asta la ficat: hepatită cronică virală! N-am ştiut până atunci de ea, duceam boala pe picioare, cum se spune. A fost un semnal de alarmă foarte dur, pe care a trebuit să-l gestionez cât mai repede, căci boala aceasta este foarte vicleană. Primul impuls a fost că e cuţitul la os şi că trebuie făcut ceva de ur­genţă, că altfel mă găt din lumea asta.

Aşa că am început rapid cu tratamentul alopat, prescris de medic. Dar n-a fost suficient şi atunci am început tratamentul cu interferon, care este un medi­ca­ment extraordinar, dar are nişte reacţii secundare teribile, care pot mai degrabă să strice, decât să repare în organism. Poţi să-l iei, să te chinui de­geaba şi să n-aibă nici un efect. Eu am avut noroc, la mine a avut efect, într-o oarecare măsură, dar tot nu am fost restabilit şi vindecat total. În perioa­da aceea, întâmplarea, care niciodată nu e întâm­plătoare, a făcut să cunosc un medic mai tânăr, care m-a ajutat mult, pentru că m-a orientat spre medicina naturistă şi spre alte metode de tratament, care ţin de medicina complementară. Aşa am ajuns să-mi pla­nific singur vindecarea şi iată că acum sunt un om vindecat”.

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox