Sari la conținut

Două ingrediente care topesc depozitele de grăsime și elimină paraziții intestinali

sursa foto: arhiva Dotorul Zilei

Remediu paraziți intestinali. Cele două ingrediente care topesc depozitele de grăsime. Această rețetă uimitoare detoxifiază organismul, distruge paraziții intestinali și topește grăsimea. 

Remediu cu seminţe de in şi cuişoare, împotriva paraziţilor

Ingrediente:

100 grame seminţe de in

10 grame de cuişoare

Mod de preparare

Cu ajutorul râşniţei de cafea sau a altui aparat se macină foarte bine seminţele de in şi cuisoarele, astfel încât să se obţină o pulbere fină. Din acest amestec, se administrează 2 linguri, dimineaţa, 3 zile la rând. Se pot lua împreună cu puţină apă sau cu micul dejun. Remediul se ia timp de 3 zile la rând, după care se face o pauză de alte 3 zile, continuând astfel timp de o lună.

Semințele de in sunt un bun ajutor natural în curele de slăbire datorită proprietăților antioxidante care stimulează metabolismul. Fibrele pe care le conțin mențin senzația de sațietate și acizii grași omega 3 țin în frâu pofta de dulciuri.

Cuișoarele sunt foarte eficiente în eliminarea paraziților intestinali. În plus,  sunt bogate în acizi grași esențiali omega – 3, fibre, vitaminele K și C, calciu, magneziu și mangan cuișioarele oferă o protecție puternică împotriva multor boli.

Manganul activează o varietate de enzime importante în organism și joacă un rol important în metabolismul lipidic. Manganul stabilizează, de asemenea, sistemul nervos – ameliorând stările de depresie, iritabilitate și anxietate.

Simptome viermi intestinali

Tipurile comune de viermi intestinali includ:

  • viermi plati, care includ tenii si trematode;
  • viermi rotunzi, care provoacă ascaridioză și infecții cu oxiuri și viermi cârlig.

Simptomele frecvente ale viermilor intestinali sunt:

  • durere abdominală;
  • diaree, greață sau vărsături;
  • gaze / balonare;
  • oboseală;
  • scădere inexplicabilă în greutate;
  • dureri abdominale sau sensibilitate.

Viermii intestinali pot provoca, de asemenea, o erupție cutanată sau mâncărime în jurul rectului sau vulvei. Unii oameni pot avea viermi intestinali de ani de zile fără să prezinte simptome.

Cauze

Cel mai frcvent te poți infecta cu viermi intestinali din cauza consumului de carne insuficient gătită de la un animal infectat, cum ar fi: vită, porc sau pește. Alte cauze posibile care duc la infecția cu viermi intestinali includ:

  • consumul de apă contaminată,
  • contactul cu un sol contaminat,
  • contactul cu fecale contaminate,
  • igienă deficitară.

Viermii rotunzi se transmit de obicei prin contactul cu solul și fecalele contaminate.

După ce ați consumat substanța contaminată, parazitul se deplasează în intestin. Apoi se reproduce și crește în intestin. Odată ce se reproduce și crește în dimensiune, pot apărea simptome.

 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel