Sari la conținut

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

horoscop cristina demetrescu
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Horoscop pentru luna iunie

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se pot îndeplini la finalul lunii mai, în cazul celor care știu ce își doresc de fapt.

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul lunii mai. Așadar, în această ultimă lună de primăvară, ocaziile se țin lanț, însă și noutățile sunt bune și pentru mai multe semne zodiacale.

Conform horoscopului pe care l-a prezentat Cristina Demetrescu, două planete aduc noroc din abundență pentru mai multe semne zodiacale. Vorbim despre planeta frumuseții și a idealurilor.

Așadar, sunt semne zodiacale care pot deveni mai creative ca oricând. Se pot produce modificări, se pot ivi oportunități în viață lor și mai multe proiecte pot prinde contur.

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro

Cristina Demetrescu preconizează o perioadă favorabilă pentru mai multe semne zodiacale

În principiu, această lună va fi una încărcată de creativitate și de posibilități pentru unii nativi. Cu toate acestea, este necesar ca fiecare zodie să facă în așa fel încât să nu lase lucrurile să se irosească și să știe să valorifice tot ceea ce le iese în cale.

Horoscop Cristina Demetrescu. „Jupiter, și Neptun pe ultimul grad al zodiilor Taur, respectiv Pești, ne trimit foarte departe cu gândul. În primul rând, cele două planete sunt în zodii, una este patronată de Venus, iar în cealaltă Venus este exaltată.

Deci Venus, fiind o planetă a frumuseții, a artei, a valorilor, a idealurilor, anunță lucruri foarte bune pentru cei care într-adevăr beneficiază și de creativitate. Deci este chiar un aspect foarte bun.

După aceea, Jupiter va face, iată de data aceasta, un aspect și mai bun cu planeta Pluton în semne de aer. Vom vorbi imediat despre intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni, care schimbă registrul cu totul în această perioadă și în următorul an”, spune astrologul Cristina Demetrescu, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel