duminică, martie 26, 2023

Dacă vrei să slăbești fără diete și fără a renunța la alimentele tale preferate, iată câteva variante de ceaiuri care te pot ajuta în acest sens. Sunt cele mai bune soluții pentru detoxifiere și cele mai la îndemână, totodată! Iată care sunt ceaiurile pentru slăbit recomandate de specialiști!

Ceai verde

Înainte de un antrenament sau de setul tău zilnic de exerciții, bea o ceașcă de ceai verde. Recent, într-un studiu ce s-a desfășurat pe o perioadă de 12 săptămâni, participanții care au băut 3-4 cești de ceai verde pe zi și s-au antrenat timp de 25 de minute, au slăbit cu 2 kilograme mai mult decât cei care nu au consumat acest tip de ceai. Fiind bogat în antioxidanți și în alte substanței, ceaiul verde dizolvă grăsimea de pe stomac rapid și accelerează capacitatea ficatului de a transforma grăsimea în energie pură.

Te-ar mai interesa: Cum faci cea mai sănătoasă, ieftină și simplă sala...

Continuarea pe elli.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private