luni, decembrie 6, 2021

Surorile Bunty (25 de ani) și Kyle (30 de ani) spun că metoda este complet naturală și la fel de normală cum e și spălatul pe dinți.

,,Este foarte practic și convenabil. Dacă una dintre noi trebuie să plece de acasă va rămâne cealaltă cu copiii” spune Kyle.

Kyle este casnică și are 5 copii: Jai-13 ani, Lottie-11 ani,Levi-7 ani, Judah-4 ani și Eliaj-2 ani. Bunty are doi copii pe Mabel de 4 ani și pe Ede, de 2 ani și pe ambii îi alăptează atât ea cât și sora ei.

Te-ar mai interesa: Vitamina responsabilă pentru combaterea anemiei! A...

Cele două femei își hrănesc la sân copiii una alteia de 4 ani. Totul a început când Mabel avea doar câteva luni, iar Bunty și soțul ei au ieșit în oraș lăsând-o pe cea mică în grija lui Kyle. ,,Înainte să plec, Kyle m-a întrebat dacă Mabel se trezește să o alăptez? Iar eu răspuns afirmativ fără să mă gândesc,” povestește Bunty.  

2 vedete din America Kim și Kourtney Kardashian se declară încântate de idee. Kim e însărcinată iar Kourtney care e deja mama unui băiețel de 2 ani a spus că va fi încântată să o ajute pe sora ei cu alăptatul

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri