Din cuprinsul articolului
Dovleacul este unul dintre cele mai populare alimente în sezonul rece. Pe lânga aroma sa inconfundabilă, dovleacul este și un aliment bogat în substanțe nutritive esențiale pentru organism, precum beta-carotenul. Iată de ce trebuie să profiți de acest aliment de sezon!
Beta-carotenul este un antioxidant puternic care, odată ingerat, este transformat de organism în prețioasa vitamina A. Vitamina A îndeplinește o serie importantă de funcții în organism, precum:
Lygia Alexandrescu, nutriționist, a vorbit la Antena 3 despre dovleac și beneficiile acestuia asupra organismului. Iată ce beneficii poate aduce acesta:
Părintele Arsenie Boca rămâne fără îndoială drept unul dintre cei mai milostivi pelerini ai secolului…
Indiferent de forma preferată de preparare, ouăle sunt o parte esențială a alimentației umane. Nu…
Camelia Pătrășcanu susține că o zodie poate să-și schimbe viața. Însă trebuie să facă astăzi…
Medicul Adriana Furtună a discutat, la Sfatul Sănătății cu Andreea Cigolea, despre degenerescența maculară, dar…
Ce se întâmplă cu tensiunea noastră arterială la 1 oră după ce am băut o…
An de an, în Sâmbăta Mare, o minune are loc în Biserica Sfântului Mormânt din…