Sari la conținut

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts
Sursa foto: arhiva doctorulzilei
Adina Alberts, despre uleiul de chimen negru

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului Adina Alberts pentru sănătate. Prevenția este esențială pentru sănătate și pentru protejarea corpului împotriva bolilor virale.

Cu toate acestea, este important să consulți întotdeauna un medic sau un specialist înainte de a introduce orice supliment sau produse naturale

Dr. Adina Alberts explică de ce să luăm chimen negru, planta care este menționată și în biblie, ca prevenție. Potrivit medicului, chimenul negru, cunoscut și sub denumirea de Nigella sativa sau semințe de chimen negru, este o plantă cu flori albastre originară din Asia de Sud-Vest. Semințele sale mici, de culoare neagră, au fost folosite de mii de ani pentru proprietățile lor nutritive și medicinale.

„Această plantă biblică despre care v-am vorbit deja, de câteva ori, o menționez de cel puțin patru ani de zile pentru că eu atunci amdescoperit-o, atunci am descoperit beneficiile. Chimenul Negru sau Nigella sativa sau negrilica, cum se spune în popor, a nu se confunda cu chimenul de pe sărățele. Este un alt tip de plantă. Această plantă, menționată în Biblie, în Coral, în scrierile lui Hipocrate, practic, poate vindeca orice, mai puțin moartea. Nigela sativa se găsește în multe dintre produsele prezente în farmacii și în magazinele de profil…

Uleiul de chimen, antiviral

Uleiul de chimen este antiviral, antioxidant, antimicrobian, anticancerigen, anit-angig. Deci, după cum spune Biblia, vindecă orice, mai puțin moartea. Să mai enumăr? Nu are sens să mai enumăr beneficiile uleiului de chimen negru. Ceea ce pot să vă spun, este că există studii care arată că, în condițiile unei boli cronice, infecțioase, cum ar fi hepatita C, administrarea uleiului de chimen negru are niște beneficii colosale. De ce nu este utilizat la scară largă în Europa modernă, în țările civilizate, etc.? Nu știu ce să vă spun, dar ce pot să vă spun, cu toată sinceritatea, este că cel puțin o țară mare unde hepatita C, care este o boală foarte, foarte complexă și foarte gravă este eradicată.

Mod de consum al uleiului

„Prin urmare, negrilica, chimenul negru, este de luat în calcul. Uleiul se ia după masă, nu pe stomacul gol, iar apoi veți vedea beneficiile. Acum, de exemplu, este primăvară și avem alergii, luați ulei de chimen, scade inflamația la nivelul tuturor segmentelor și țesuturilor și aparatelor și organelor. Sunteți diabetic, luați ulei de chimen negru, evident, informați-vă medicul specialist, nimic nu se face, atenție pentru persoanele cu boli cronice, nimic nu se face fără să informați medicul curant”, spune dr. Alberts.

Uleiul de negrilică trebuie luat și preventiv

Aceasta mai spune că „uleiul de negrilică să-l luăm și preventiv, vine sezonul virozelor peste noi, să-l avem în vedere, să-l avem în casă, să-l luăm preventiv. Suntem la o vârstăși vrem să ne păstrăm acuitatea cognitivă, adică să nu ne lovească vreo Demență, să-l luăm preventiv. Prvenția este cea mai ieftină și mai bună metodă de tratament. Prevenția este totul”, conchide medicul pe o rețea de socializare.

Chimenul negru conține o varietate de substanțe active

chimen negru
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Chimenul negru conține o varietate de substanțe active, printre care uleiuri volatile, acizi grași omega-3 și omega-6, antioxidanți și compuși cu proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Aceste proprietăți fac ca semințele de chimen negru să fie utilizate în medicina tradițională pentru tratarea unor afecțiuni precum astmul, alergiile, problemele digestive și afecțiunile pielii.

Studiile au arătat că consumul de semințe de chimen negru ar putea avea numeroase beneficii pentru sănătate, printre care îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, reducerea inflamației, reglarea nivelului de zahăr din sânge, scăderea tensiunii arteriale și combaterea infecțiilor bacteriene și virale.

Cu toate acestea, este important să reținem, suplimentele pe bază de chimen negru ar trebui consumate cu precauție, în cantități moderate și doar după consultarea cu un profesionist în domeniul sănătății. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite consumul de chimen negru, deoarece este posibil să aibă efecte nedorite în aceste situații.

În concluzie, chimenul negru este o plantă cu multiple beneficii pentru sănătate, însă este important să fie utilizat cu responsabilitate și să fie consultat un specialist înainte de a începe un tratament cu acest produs.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel