joi, septembrie 29, 2022

Dr Adina Alberts, despre situați școlilor din România. Multe școli din România beneficiază de pază prin contractori privați. Dr Adina Alberts spune că aceasta este o problemă pe care trebuie să o rezolve Poliția Locală. Agentul de pază are îndatorirea de a păzi bunurile școlii, „MOBILA, GEAMURILE, GARDURILE”. Ea spune că „avem nevoie de un personal cu atribuții asumate și competențe reale în preajma copiilor noștri”.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

„Asigurarea pazei în școli ar trebui să revină Poliției Locale”

„Dacă sunteți părinte și copiii dumneavoastră frecventează o grădiniță, o școală sau un liceu de stat, cu siguranță știți că aceste Instituții beneficiază de pază prin contractori privați. Dar sunt convinsă că nimeni nu v-a spus și ce atribuții au acei gardieni. Conform contractelor dintre școli și agenția prestatoare de servicii, se stipulează că agentul de pază are îndatorirea de a păzi bunurile școlii. MOBILA, GEAMURILE, GARDURILE, atât! NU ȘI PE COPIII DVS!”, spune Dr Adina Alberts.

Mai mult, aceasta spune că școlile din România au nevoie de un personal cu atribuții asumate.

Te-ar mai interesa: Te balonezi excesiv? Mărirea splinei, a ficatului,...

„Nu ar fi mai bine dacă școlile ar beneficia de pază și protecție asigurată de Poliția Locală? Un posibil pericol în care s-ar putea afla preșcolarii și elevii ar fi stârpit din fașă dacă o reală autoritate ar fi responsabilă de siguranța lor. Avem nevoie de un personal cu atribuții asumate și competențe reale în preajma copiilor noștri! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!”, a postat soția lui Viorel Cataramă pe contul său de socializare.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private