luni, iunie 21, 2021

Dr. Adina Alberts anunță că a pornit, alături de Primăria Sectorului 1, într-un proiect de monitorizare de la distanță a funcțiilor vitale printr-un aparat de ultimă generație, care se lipește pe pieptul

pacientului.

Informațiile sunt transmise în timp real către Centrul Multifuncțional Caraiman, unde medicii analizează parametrii vitali ai celui care poartă acest dispozitiv și pot interveni imediat dacă apare o tulburare majoră.

Aparatul de tip Holter monitorizează pulsul, tensiunea arterială, saturația sanguină în oxigen, temperatura corpului, numărul de respirații pe minut, activitatea cardiacă prin EKG.
”L-am rugat pe domnul Horia Moculescu să poarte acest dispozitiv de Telemedicină, măcar pentru 48 de ore astfel încât noi, medicii, să îi putem face un raport medical complet.
Dar,

doamna doctor, sunt alții care au mai mare nevoie de el!, mi-a spus domnul Moculescu, care deși are mai multe suferințe asociate, s-a gândit în primul rând la binele altora. Și atunci i-am povestit că am mers din ușă în ușă, dar oamenii s-au arătat reticienți, s-au speriat că aceste analize i-ar putea costa, deși le-am subliniat că este un program total GRATUIT sau… Pur și simplu nu ii gasesc usor pe cei care aveau nevoie.
Astfel, pentru dumneavoastră, cei care aveți nevoie, domnul Horia Moculescu a acceptat să se lase testat și, totodată, să mă ajute să găsesc seniori din Sectorul 1

care să beneficieze de acest program GRATUIT.

Rog pe toți cei care doresc să beneficieze de o astfel de monitorizare, GRATUITĂ, și care locuiesc pe raza Sectorului 1, să mă contacteze pe adresa de email:
adina.alberts.s1@gmail.com,” a scris dr. Alberts, într-o postare pe Facebook.

Ultimele stiri

Parteneri