luni, ianuarie 30, 2023

Dr. Adina Alberts, reacție explozivă. „De ce oamenii care nu au covid nu sunt tratați de bolile pe care le au?”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, dr. Adina Alberts vorbește despre refuzul anumitor medici din orașele de provincie de a-i primi pe pacienții cronici, sub pretextul că sunt spitale suport Covid. Medicul estetician consideră acest fapt ca fiind atât mai inuman, cu cât multe dintre aceste spitale sunt goale.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă iei o linguriță de oțet înaint...

Dr. Adina Alberts, reacție explozivă. „De ce oamenii care nu au covid nu sunt tratați de bolile pe care le au?”

„SPITALELE STAU GOALE?!
Am fost contactată de mai multe persoane care mi-au dezvăluit că în localitățile în care locuiesc, spitalele sunt aproape goale pentru că nu mai există adresabilitate pentru Covid …
De exemplu la Focșani!
Cică medicii ar refuza să primească pacienții cronici sub pretextul că sunt spitale suport COVID preferând să stea degeaba, în loc să își facă meseria pentru care s-au pregătit o viață întreagă și pentru care sunt plătiți. Așa o fi?! Pentru că dacă este așa atunci ESTE FOARTE GRAV!
De ce OAMENII CARE NU AU COVID NU SUNT TRATAȚI de bolile pe care le au? Avem acum testare rapidă cu răspuns în 5-8-15 min. În ultimele 10 luni sănătatea a zeci de mii de români a fost pusă pe butuci.
Oameni care nu experimentaseră simptomele noii infecții dar care sufereau de ani întregi de diferite forme de cancer, de probleme vasculare sau respiratorii, de diabet sau de alte boli cronice, și care aveau nevoie de sprijin medical, nu l-au primit”, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Dr. Adina Alberts: „Întârzierea diagnosticării cancerelor a provocat agravarea acestora”

Celebrul medic estetician a subliniat faptul că spitalele ar trebui să își asigure funcționalitatea atât pentru pacienții Covid, cât și pentru blonavii non-Covid.
Lucrarea ”Provocări etice datorate alocării resurselor în timpul pandemiei Covid-19”, prezentată la Conferința Națională de Bioetică de medici și profesori de la UMF ”Victor Babeș” din Timișoara și Facultatea de Medicină a Universității Oradea, a subliniat faptul că accesul tuturor persoanelor la resursele medicale ar trebui să fie egal. Iar spitalele să își asigure funcționalitatea în condiții optime atât pentru pacienții afectați de Covid-19, cât și pentru bolnavii non-Covid. Lucruri care, evident, nu se întâmplă.
Prof.dr. Elena Gologan, de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, a subliniat la Conferința de Bioetică faptul că întârzierea diagnosticării cancerelor a provocat agravarea acestora și, implicit, scăderea șanselor de supraviețuire ale bolnavilor”, este mesajul dr. Adina Alberts.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private